terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, April 1, 2010

kejamkah aku??

sebelum ni aku seorang yang happy go lucky..
tapi sekarang aku dah bertukar jadi seorang yang pendiam..
seorang yang suka menyendiri..
ikut suka orang nak cakap aku jiwang ke ape..
tapi aku memang tengah ade problem..



aku nak tanye pendapat kau orang..
aku memerlukan kau orang sekarang..
hope ade yang sudi bantu..




kejam ke aku ni??
aku mintak putus ngan pakwe aku..
masalahnye,kat hati aku ni dah xde perasaan ape2 pon..
tapi,kadang2 aku rase rindu kat dier..
aku xtau ape yang aku buat ni betul ke x..
and aku xtau yang aku masih sayang dier lagi or x..



kalau nak diikutkan..
dier memang seorang yang sangat baik..
tapi masa dier lebih kat tempat keje..
masa untuk aku kurang..
aku nak kan perhatian..
sape yang xnak perhatian??
kau orang tahan x kalau dalam masa 2-3 bulan,
cuma SEKALI je jumpa..
aku xboleh weh..




kadang2 aku rasa aku ni bodoh weh..
sebab aku tinggalkan dier..
tapi..aku terpaksa..
selalu dier yang selfish..
sekarang aku plak nak jadi selfish..
aku pon nak bahagia..
demi masa depan aku jugak..



dier cakap kalau nak kawin dengan dier 
kene tunggu 5-6 tahun lagi..
aku boleh tunggu..
tapi,aku xsanggup..
sekarang memang aku xsanggup tunggu..
dalam masa 5-6 tahun tu macam2 boleh jadi..
aku takut nanti aku tunggu,
dier cari lain pulak..
aku bukan xnak setia..
cukuplah dulu aku setia..
sekarang ni aku nak setia pon aku dah takut..



pengalaman dulu pon aku masih xdapat nak lupa..
aku ni bodoh sangat ke weh??
kawan aku cakap aku ni bodoh..
bodoh dalam bercinta..
memang aku xreti..
aku xpandai nak setia..
aku ingatkan kalau kapel,boleh la kawan ngan sape2..
tapi..
hmmm...
bila kawan je,mesti kene marah..
aku xsuka weh..
aku belum jadi bini lagi..
kenapa nak kongkong aku macam tu..



 

bagi aku,kawan lagi penting..
aku sayang kawan2 aku..
sekarang aku da xcontact pun ngan dier tu..
dah 3 hari dah..
hmm...


aku harap dier jumpa jodoh yang baik..
aku???
aku xtau ape akan jadi ngan aku...
lebih baik menyendiri..
okey lah..
aku xnak bebel panjang2..
ape2 pun,
THANKS coz sudi dengar luahan hati aku..
thank you so much!!

3 comments:

Farid Fernandez said...

rileks la ros...

biasa la 2...

aku dulu cam 2 gak...

mrs.ecam said...

buat solat isthikharah n buat la kputusan...snaraikn yg baik n buruk....tp pd pndangan dang setia...eh tetibe plak...hee sowi...ermm pd pndgan aku tngk dl matlamat idop ko ape...klu ko rs nk kawin dlm ms terdkat ni eloklah ko usaha ke arah 2..aku de sowang kwn cam ko....die tngglkn laki yg ckp 3-4 taun lg nk kawin n alhamdulillah pas 2 die jmpe sowang laki...kwn 7 bln jek la ni dh nk kawin dh....so lu pk la sndri...heeee pis...(pnjgnyer)

~~natakafisha~~ said...

hurm... sian kt ko...
patut la sedih je muka...
mmmm pada pndapat aku kan, ko yg selayaknye menentukan masa depan ko...
lagi pown balak ko tu suh ko tgu 5-6 tahun g kan??
gile namanye...
n pada aku mgkin die masih blum sedia nk kawen...
n mungkin die x pernah berfikir ke arah tu...
aku rasa tindakan ko tu betul..
sbb klu aku sndirk pown x sanggup nk tgu lama2 cam tu...
bukan x percaya, tp yela.. umur makin meningkat.. lebey2 agi kiter ni pmpuan...
so, tabah la ekk