terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, May 8, 2010

manusia psycho~~

okey..
untuk entry kali ni,
aku tujukan khas untuk manusia2 psycho..
 kikiki..
sape yang psycho??
sila angkat tangan??
huhuhu...
sape la yang nak ngaku kan..
diri sendiri mana nak sedar..

ermm..
manusia psycho..
memang gelaran yang sesuai untuk manusia tu kot..
pape tah..
dia takde kaitan dengan semua yang jadi..
tapi dia pulak yang lebih2..
aku tak paham kenapa ada jugak manusia yang camtu..
hmm..
tak kisah la..
(ye ke xkisah?)
ye la..aku tak kisah pun..
aku ni bukan ada kuasa apa pun nak halang kan..
aku pun tak tahu lah kenapa manusia psycho tu
tbe2 nak masuk campur hal aku dengan dia..
ermm..
kenapa kau nak sakit hati erk?
aku tak cari masalah pun dengan kau lah,si gemuk!!
oooppppssss!!!
terlepas cakap pulak..
kasarnya bahasa aku..
sorry..

terima kasih la ya 
sebab jadi follower senyap 
kat blog aku yang tak seberapa ni..
ermm..
kembang kejap..
kekekekekeke..
teruskanlah follow blog aku ni..
sekurang2nya ada jugak orang yang amek tahu pasal aku..
bestnye jaga tepi kain orang kan??
hukhukhuk...
hal dalam kain pun nak tau jugak??
haha..
ikut suka kau lah...
ada aku kisah??????????

lama2 aku malas nak layan manusia tu..
dah lah bagi message macam2 kat pesbuk aku..
ermm bagilah banyak2 lagi..
aku suka gila la sebab ada jugak yang 'caring' kat aku..
kekekeke..
terima kasih sekali lagi sebab 
 'caring' kat aku..

haaa...cakap pasal pesbuk,
aku bukan stop berpesbuk..
aku telah dinasihatkan oleh my sayang 
untuk memprivatekan pesbuk aku..
so...aku taknak jadi derhaka,
aku ikut je nasihat dia..
lama2 aku dah naik muak dengan pesbuk tu..
tak best!!
baik dating lagi best..
huahuahua..
(nyampah tol ngan minah ni..)

ape2 hal,cari aku kat blog ni je..
friendster aku ada..tagged aku ade..myspace aku ada..
haaa...
ada lagi cara lain kan nak contact aku..
kekekeke..
ha,lagi satu,
sape2 yang nak kawin tu jangan lupa jemput aku plak..
tak jemput kang,siap!!
huhu..
okeylah..
jari aku dah kejang ni..
len kali aku sambung..
teruskan membaca..
daa..

10 comments:

zAzZa said...

suke entri ni..(^_^)v
ciri2 lain manusia psyco,jd stalker blog org pastu hntam hbs-hbsn kt blog sndiri..kutuk,maki bagai..prkara bese bg mreka..pastu ble org yg dihentam hentam balik dia,pndai plak kata kite ceroboh blog dia la ape la..dtg blog dia adalah jenayah besar..tp dia dtg blog org buat cmtu xpe plak..haish~

::eh, sori la eh..br dtg trus komen penuh prsaan kt sini..huhu~

rossa alina said...

uiks...sabar2..hehh...

sape yg emo plak skrg neyh..kekekeke...

zAzZa said...

eh, zaza ke yg emo??hehe~xde la kdg2 rase nk lpas sume je jmpe manusia psyco ni..tp xtau nk lpas ktne..tibe jmpe entri ni plak..wahh~sume terkeluar tu yg emo tu..uhuhu~

rossa alina said...

manusia cmtu sesuai letak kat tapak kasut je..

huahuahua~~

begitu kejam~~~ ;p

syamimi said...

rossa...sy rasa kes kita nih mcm samala...ada 1 gurl nih dok kacau hbgn sy dn dia(my bf)...pastuh mgaku2 bf sy dia punya..perasan gila...psycho gak tuh an? kt fesbuk pn sama...n sama ag mcm rossa, my bf suh private n block dia....pdn muka dia...dia xtaw rasanya blog bru sy..mls nk lyn dia tuh~

rossa alina said...

kalau bf awk tu dah xnak kat manusia psycho tu kan,just ignore je..

penat je layan pmpuan S.E.W.E.L tu...hahahahahaha..

yesss...mmg padan muka ngan pompuan cmtu..ade geng.. ;p

syamimi said...

masalahnye...bf sye xnk pun pmpuan tuh...

yezz2!!!
sy pun suka ada geng!
ni nk follow mollow awk!

rossa alina said...

owhhh..gitu ye??kikiki...
buleh2..tapi,kalo add kt fb,sy approve je..

kalo nk bg komen xboleh wat sementara ni..sebab manusia tu tgh cari cara nk malukan sy..

hope paham la ye..tunggu keadaan reda bru balik cm biasa kut..huahuahua..

sgt menci sama itu pompuan..dush9999!!!!

kay shafiQ said...

Ehh, terperasan slide org physco la kat blog ni. hehehe

rossa alina said...

slide??erk??