terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, June 15, 2010

bengang!!grr...

ade tak sape2 kat sini guna celcom?
ke ada sape2 yang keje ngan celcom?
aku nak tanye kau orang nih..
aku tengah bengang nih!!!
grrr...
marah ni..marah ni..haaa...

(takut tak tengok muka aku?)
huaaargghhh..
jap lagi jadi ijau nih..

alamak,tak jadi ijau la..
cuma kuar api je..

kau orang pernah tak?
dapat SMS dari nombor ni--->36558??
aku ada dapat..
aku nak tau la..
aku takde apply pun iklan nih..
tapi kenapa tiba2 aku dapat SMS??
kene tolak RM5 pulak tu????
WHY?????
huh...penuh tanda tanya..
bangsat tol..
buang2 credit aku je..
eee!!!!

aku ada bagitau kat cik abang cayang aku tu..
dia suruh delete je kalau dapat SMS tu..
the problem is....
credit aku dah kene tolak pun...
uwaaa...

memang bangang betul la orang yang bagi SMS tu..
isyh!!!
kan aku dah mencarut2 kat sini..
huhu...

takpe rossa..
sabar eyh..
sabar..
(dalam hati tengah membara nih)
sabar2 pun aku jugak yang sengkek..

hmmm..
pastu cik abang cayang pun ada jugak bagi cadangan..
"tukar nombor baru je.."
aku dah buat keputusan..
ikut kata cik abang cayang..
ye!!tukar nombor baru!!
oke sayang..
nanti saya tukar nombor baru k..
nanti temankan bole?
pastu awak yang bayar..
hahahahaha...

eemmm...
tukar nombor pun untuk save duit jugak..
RM5 tu....
kalau beli megi pon dapat 1 bungkus..
kenyang tu...
tak pun wat minyak moto..
cukup 2hari..
moto aku gak yang kenyang..

ciss..
nanti nak beli nombor jugak!!
(nombor???)
aku lempang jugak kang sape yang buat2 tak paham tu..
nombor tepon baru la sengal..
hoho..

ermm!!!
berusaha!!
ape kaitannye??
erkkk??
no komen..
tak tau nak taip pe lagi..
dah...
hehehe..
bye!!

9 comments:

Farid MOFASAD said...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

rossa alina said...

tido la farid..aku tau tempat aku ni best untuk ko tido kan??




ade aku kesah??hahahaha...

miss fieqa said...

lorh , sian kaka ! sabar yupp !

beli nombor baru ! bagus bagus . hakhak :)

Epul Azimi said...

nasihatku ,sila pakai maxis,berbaloi2......hahahaha

rossa alina said...

fieqa budak kecik..

ye!!tgh sabar ni..huaaaa...

epul..

ade no maxis..tp abg cyg gne celcom..huhuhu... ;p

~ar!eyko san~ said...

sabar jela ek =))

aLy said...

kang da ade num baru, roger nti okeh
eh ko mmg bz ke weeekend ni?

rossa alina said...

~ar!eyko san~

sabar ni..tp rase mcm nk pijak2 enset pon de gak..hahaha...

aly

next time boleh x weh..aku tgh xde sen ni..hehehehe...sory syg.. ;p

aLy said...

iyolaaa