terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, June 22, 2010

sakit hati ni!!!!

dah lame aku xhapdet blog kan??
errkk???lame ke?
entah..aku pun tak tahu ni kira lama or tak..
kali ni aku nak melepaskan geram boleh?
hmm..
semua pasal dia!!
sape dia tu??
biar aku sorang je yang tau..

aku tak tahu..
kenapa hati aku rasa sakit...
sakit yang amat sangat!!!
perlu ke aku ingat dia??
hmm...

aku benci giler kat dia!!
BENCI YANG AMAT SANGAT!!!!
aku ingat lagi cacian yang dia cakap kat aku...
memang sangat pedih!!!!
pastu budget macam dia tu bagus sangat je..
pergi mampos la lu..
MAMPOS!MAMPOS!MAMPOS!!!!

aku xheran pun kau nak hidup dengan sape..
aku tahu kau dah ada pengganti..
ada aku kesah??
bagusla tu..
sekurang2nya takde la kau ganggu aku lagi..
tapi aku dapat tahu kau masih berdendam dengan aku..
dendam la sampai bila2 weh..
memang takkan bawak ke mana pun dendam kau tu...
menyakitkan hati kau sendiri je..

tapi aku takkan lupa apa yang kau pernah maki n caci aku..
aku memang takkan lupa..
aku mintak maaf kat kau,
tapi kau buat bodoh je kan??
sedangkan aku tahu aku TAK SALAH!!!!
aku turunkan ego aku,
aku mintak maaf kat kau..
sedangkan sepatutnya kau yang kena mintak maaf kat aku!!!!

even kau tak mintak maaf kat aku pun.
aku still maafkan kau..
aku pun tak tahu la
kenapa aku perlu berlembut hati dengan manusia macam kau..
memang aku masih marah dengan kau..
tapi.....
ENTAH.....

hmm..
aku taknak gaduh2..
kita pernah jadi kawan..
tapi perlu ke kita gaduh2 sampai macamni..
aku tak suka lah gaduh2..
aku betul2 tak suka..

aku cuba nak lupakan apa yang kau dah buat kat aku..
tapi still tak boleh..
nampak sangat kau ni..........
hmmm...

aku malas nak sambung ayat aku..
aku tahu kau mesti ada jugak baca blog aku ni kan?
sebab tu aku berusaha jugak nak jaga nama baik kau..
sebab aku taknak kau terluka or terasa
ngan kata2 aku..

dah la...
aku malas nak serabutkan kepala lagi..
aku doakan kau bahagia dengan teman baru kau tu..
bTw,thanks kat ape yang kau buat kat aku..

tapi 1 je aku pelik la..
kenapa kawan2 kau pun nak maki aku?
tak pe..
aku tak kisah kau orang nak benci aku..
kau orang ingat aku pun suka kau orang??
huh..
jangan harap..
ape kaitan aku dengan kawan2 kau?
ingat kawan2 kau tu bagus sangat ke?

eee....dah lah..
aku bebel kang sampai esok pun tak habis..
bengkekkk je hati aku ni..
hmmm..
daripada aku sakitkan hati sendiri,
baik aku tido..
zzzZZZZzzzz.....
krohh..korhh..


12 comments:

rahmas said...

kn da pesan jgn di lyn..yg lepas tu lepas..ada yg bule kite kwn..kite kwn..klo yang mcm haram..tglkn aje..hati pun senang~

✿....rossa alina....✿ said...

hisy!!xboleh lupa la kak..adehh...

aLy said...

heit heit
:p






jage diri ye ros
^_^

Farid MOFASAD said...

prut

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

sabar la sayunk.. nak uat cane... mulut org kan..

✿....rossa alina....✿ said...

sini je la tempat aku luahkan semuanye..hmm..thanks u all...
caaaayang korang!!mmmuaahh2!! :)

Aujinz said...

huishhh...

garang sungguh..
muahahhaha

✿....rossa alina....✿ said...

aujinz...

garang ke?hahaha...tu sekadar luahan je la..

lepas dah luah,okey la..hehehe... ;p

dianna said...

biarkan jer die. xpayah ambil tahu dah. biar dia tahu yg awk langsung tak perlukan dia dalam hidup awk.. :)

✿....rossa alina....✿ said...

thanks diana..

tgh berusaha nih..huhuhu.. :)

aleen adela akoo ^_* said...

singgah cni jugak!
haih,baru jugak mengalami bende yg same cam kamoo.
kite yg tkedek2 mntk maaf pdhal xtau slh ape,tp sbb nk ngalah,kite la yg mntk maaf.
yg hangennye die bwat xreti je.cam @#%%$@*^)$(% je pangai.isk!hu3

✿....rossa alina....✿ said...

hoho~~ni lagi marah ni..kekekeke...sabo je la ye ngn org yg cmni..skurang2nye kite dah mntk maaf..huhu~~

erk..ni dah terbalik plak..hahahahaha...