terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, July 16, 2010

sumpah!!sampai mati aku akan ingat ape yang kau buat!!!

Metallic Text Generator at TextSpace.net
sebenarnye..
aku terasa dengan sorang mamat nih..
nape ntah tibe2 je dier nak naik angin ngan aku..
aku buat salah ape??
tak kan nak komen kat fesbuk pun salah ye??

ye la..
kalau aku nak post pape pun,
mesti ade je yang meluat kan??
tapi,kenapa mesti aku je yang kene ye??
aku rasa orang lain ade gak yang asyik update status..
semua nak salahkan aku..
semua nak benci aku..
semua tak suka aku..

sambung balik pasal mamat sorang tu..
pape ntah dia tu..
aku saje je komen dia pnya status..
salah ke aku komen??
aku rasa aku komen pendek2 je..
bukan la panjang lebar..
pastu tibe2 je dier cakap aku ni semak..
then,aku reply je la "k"

then,aku nak tengok balik post dia..
tapi..
dia dah delete post dia tu..
pastu dia remove aku..
kenapa ye??
apa salah yang aku dah buat??
aku sendiri tak faham..

then aku PM kat inbox dia..
kau orang tak payah la tau ape yang aku PM ye..
tapi yang pasti mende yang elok la..
bukan kata2 yang maki hamun..

then,aku bukak wall dia..
kebetulan dia tak privatekan dia punya wall..
lepas dia remove aku,
dia post ayat yang kurang menyenangkan..
aku tau..dia tujukan untuk aku..
dia cakap........
"sorry ak dah remove kau. so next time belajar hormati orang. jangan tahu nak menjatuhkan orang je."

what his point post mende tu??
dia cakap suruh aku hormat orang??
nak suruh aku hormat dia??
masalahnye,aku tak tau pun ape yang aku dah buat
sampai dia rasa aku tak hormat dia..
tapi kan,dia pun tak hormat orang lain gak..
ayat dia pun kasar jugak..
tapi aku diam je..
aku takde plak sampai nak remove dia...
memang ayat2 dia tu buat orang lain terasa..
aku rasa orang lain pun terasa jugak kut..

kalau nak tegur tu,
takkan la tak boleh tegur kat inbox je??
tak perlu kot nak mention kat situ jugak..
aku memang tak faham sangat2 dengan dia tu la..
sebenarnye aku dah sumpah seranah dah dia tu..
sebab perangai macam syiaaal..
lantak kau la nak cakap ape..

tak pe la rossa..
sabar je la ye..
(pujuk diri sendiri..)

aku dah tak kisah dah pasal kau..
aku dah tak nak amek tau pasal kau..
aku dah tak nak support lagi pape yang kau buat..
and....
aku dah block kau..
aku tak nak kau cari aku..
tapi aku akan ingat ape yang kau buat ni sampai bila2..

aku akan tunggu..
satu hari nanti kau akan menyesal dengan ape yang kau dah buat..
mudah sangat menghukum orang..
lagi2 manusia biasa macam aku..
kau tak pernah nak bagi peluang..

ape2 pun..
terima kasih la sebab pernah jadi kawan aku ye..
maybe kau tu yang keras hati kut..
it's ok..
pasni aku malas la nak komen pape kat FB tu..
aku akan komen kat orang yang rapat ngan aku je..
tu lagi bagus kan??

ermm..
kalau nak berkawan pun salah..
nak buat cmne kan..
terima je la cara orang tu..
okey la..
nak balik keje..
bye..
assalamualaikum..

4 comments:

diraja22 said...

sabar, dlm menempuh apa2 dugaan..

miss fieqa said...

lor kakak. sabar yewp.
manusia mmg cmtuh.
perangai pelik-pelik.
kakak sabar tau ! syg kakak ;)

miss fieqa said...

lor kakak. sabar yewp.
manusia mmg cmtuh.
perangai pelik-pelik.
kakak sabar tau ! syg kakak ;)

✿....rossa alina....✿ said...

diraja22 : saya tetap akan terus bersabar..huhuuu..

adek fieqa : yee..akak mmg tgh sabar..tp mmg xpatut pn dier ckp cmtu kan??akak xpernah pon ckp bkn2 kt dier tau..hmmm...