terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, September 25, 2010

arggghhh!!!spoil mood!! (sesi lepaskan geram)

adehh..tadi baru je buat entry sayang2.. (kalo rajin tengok kat SINI..) sekarang da takde mood plak..kenapa??sebok je nak tau ea??ye laa..kalau kau orang punya buah hati dah plan nak ajak kau orang kuar,kau orang pun dah excited giler tahap kambeng,tetiba je dia spoil kan mood kau orang..kau orang nak kuar tak??tak payah nak hipokrit la..mesti kau orang taknak kuar..kan??kalau kuar pun kompem mulut muncung sedepa sampai boleh buat sangkut hanger..

aku bengang bukan sebab ape..dia yang ajak aku kuar,pastu tanye2 aku nak kuar pegi mane..ni sape yang ajak sape pulak nih??asyik tanye..tanye..tanyeeeeeee...kalau nak tanye banyak2 g kat kaunter pertanyaan..sape la tak hangennnnn.....konon la cakap rindu2 kan..konon je tuuuuuuuu..entah betul ke tak..lantak la situ..malas mau layan..pastu aku call2,tak jawab..dekat 1 jam gak aku call..bila jawab,dia kata dia tido..urgghhhh..lagi la bertambah2 bengkekkkk je hati aku nih...

kalau aku dah hangen aku off je handphone..DO NOT DISTURB! noktah! pandai2 lah nak pujuk..aku dah malas nak pikir..aku paling benci betul kalau dah plan macam2,pastu tak jadi..SAKIT HATI oke..pastu banyak tanye pulak..lagi berPLUS++++ sakit hati..huhh!!last2,malas nak kuar..baik men game je!!dah la..tak nak bebel panjang..sekadar melepaskan geram je...bye!! -END-

**notakecik : pengajaran untuk lelaki2 kat luar tu..jangan la janji macam2 kat gurl if kau orang rasa kau orang tak dapat nak fulfill semua tu..pandai berkata2..tapi sebenarnye langsung tak faham ape yang dikata..

No comments: