terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, September 19, 2010

hujan..

kat luar ujan..aku pun ujan gak..sedih bile aku diperlakukan begini..salah aku ke??aku pun tak paham.. MySpace

petang tadi aku bagitau cik abang..aku nak pegi beraya rumah member aku,noly..so,aku ajak dia sekali..aku bagitau dia,jangan gerak dulu..sebab noly ngan tunangnye nak datang beraya umah aku dulu..aku dah SMS cik abang dah jangan gerak dulu..aku bagitau dia,nanti aku SMS bila masanya perlu cik abang keluar dari rumah..pastu aku SMS cik abang lagi..

"nanti amek kat CIMB K.U..diaorang drop kat situ..nanti kite gerak naik moto je.."

aku dah bagi kesenangan,means,cik abang tak de nak susah payah ulang alik datang amek2 aku..dah save minyak moto dia..pastu tetibe dia bagi SMS,tanye aku kat mane..then aku reply,

"nak pegi beraya umah member lain dulu..kejap je..nanti awak ikut pegi beraya umah kawan kat shah alam,nak tak??"

pastu,dia reply,dia taknak ikut..sebab dia nak main futsal!!!!ape lagi..berangin la aku..yela,dah plan kan,nak beraya dengan aku..tetibe dia kata nak g main futsal??then,dia marah2 aku,sebab dia tunggu aku lama sangat kat CIMB tu..ape plak??aku dah bagitau,jangan gerak dulu..ke dia tak paham SMS yang aku bagi tu?? 

last2 aku tak jadi pun beraya umah noly dan tak jadi beraya umah member kat shah alam..kitaorang beraya umah kawan2 tunang noly je..

berlaku la pergaduhan kecil kat SMS tu..pastu dia terus senyap je..bila aku dah sampai umah,aku terus call dia..ingatkan main futsal..main futsal la sangat..dia tido!!!!!suara orang mamai je..sakitnye la hati aku!!!pastu aku terus end call..then aku bagi SMS macam2 kat dia untuk menunjukkan kebengangan aku..eee!!!geram!!! MySpace

aku ingat nak ajak dia kuar makan lepas beraya..sebab aku tak makan pape lagi..cuma pagi tadi je aku makan..pastu tengahari sampai sekarang,aku tak makan nasi pun..cuma makan kuih raya je..sekarang,aku tengah menahan kelaparan..aku terus hilang selera nak makan even ada bihun goreng kat atas meja dapur..lantakla..biar aku sakit..sape yang nak peduli kan??

aku ke yang salah dalam hal ni??aku ke??hmm..

hujan turun makin lebat..baik aku tidur..malas nak pikir pape..wat sakit otak je..aku nak rehat!!nite all..

**notakecik : aku taknak contact dia seminggu!!!MySpace

No comments: