terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, October 31, 2010

hari yang meletihkan...

"trengggg"....bunyi SMS masuk dari enset sony ericsson aku..

"kalu nk kuar siap2,dlm pkol 3 jmpe kt tesco" cik abang send kat aku..

sebenarnya aku tengah merajuk dengan dia tadi..ntah tetibe rase nak gedik-gedik ngan cik abang plak..kehkehkeh..

aku punya merajuk bukan teruk mana pun..SMS reply pendek2 je..kalau dia call,aku reject!hahaha..jahat tak??tapi dalam hati aku sebenarnya tak sanggup nak buat camtu..

lepas siap mandi,dia call lagi..tapi aku sengaja jawab lambat..ingat tak nak jawab..tapi.......tak boleh!jawab je lah...

"hello..hm,nape..?" aku jawab tak ikhlas..

"nak kuar tak?"

aku diam.........

"cepat...nak kuar ke taknak....satu..dua..tiga..empat..lima..enam..tujuh..la...." isyh dia ni..suka sangat main kira-kira..

"nak la...!"

"cepatlah siap2..arini saya belanja awak ye??nak tak??" dia memujuk..

"hmm..yela.." aku jawab ringkas..

"dah,cepat siap2.."

"okey......"

camtu je dia pujuk aku..simple tapi penuh makna..camne la aku nak merajuk lama2..even ayat dia tak power sangat tapi cara n nada suara dia pujuk tu....bikin hati wa cair beb...hahahaha..

kitaorang ingat nak jalan-jalan kejap je..cik abang siap bagi masa.."pukul 6.30 balik.." tapi................adik dia minta tolong dia carikan barang plak..hmm..tak pe lah..cari je lah..kejap je kan..bukan lama pun..

lepas dapat barang tu,terus balik..sebab aku rasa letih sangat yang amat..tapi..even rasa letih,aku puas jugak sebab dapat tengok muka cik abang..ececece..miang terlampau dah aku ni..

gila betul la aku ni..semalam dah keluar..arini pun nak keluar gak..mengada-ngada betol aku ni kan??hehhh...takpe..aku tak susahkan sape2 kan??hehehe..

dah..dah..aku dah penat..mau tidur..esok kerja..good night all.. -end-

5 comments:

cik EPAL said...

kua la selagi boleh kua. hehe =)

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

gatal gak ko ni ekk.. tu la.. dah terkena badi aku.. hahahha

✿....rossa alina....✿ said...

cik epal.. e'eh..cik epal komen kat sini..kohkohkoh..kombang bontot sat..hmmm..tu la kalo bleh nk g jenjalan satu malaysia ni..huhuhu...

za : haaaaaaaaa..tau takpe..ko la yang jangkit kat aku..cett!!tp bagus gak..kahkahkahkahkah.. ;p

a.d.i.b.a.h said...

akak ngn cik abg xpenah missed kua since kitorg kwn. dlu, semggu skali. skang tiap2 hari la jgk. lepak minum pn jd la, asal jmpe. hahaha. klu pjf jodoh, hrp2 da kawen pn cmtu jgk la. awk pn same tau. happy2 slalu. kawen cpt! hehehe.

✿....rossa alina....✿ said...

kak dib : waaaa..akak dasatnye hari2 kuar..muehehehe..dulu mase tgh berbunga2 bolehla asal balik keje je nak jmpe..skrg ni,dah penat nk jmpe..kalo nk jmpe,dtg umah..sbb umah dekat je xsmpai 30mnt..wuwuwuwuwuwu...lomah den ble org soh kawen cepat2..haaa...pe kate akak dulu..yerk??boleh yeeeee...kikikikikiki... :)