terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, October 17, 2010

omg..kenapa aku jeles??


waahahaha..takde keje lain btol aku ni la..asyik nak jeles ngan orang lain tak tentu pasal..hagagaga..ala..ni semua cite lame..meh aku nak selongkar balik..tapi segan pun ade gak..err..takut pulak cik abang marah aku..sebab aku tak pernah citer kat dia pun..kikikiki..sorry sayang..haa..ni nak citer ni..hope cik abang tak amek hati ye..hehehe..

dulu mase kat uitm segamat aku ada minat kat sorang mamat ni..ala..biasa la kan..mase study ni jadi gila2 sikit..kejap2 suka orang ni..kejap2 suka orang tu..kahkahkahkah..lawak pun ada bila ingat balik..macam pelik je bila aku teringat yang aku pernah minat kat mamat tuh..tapi tak ramai yang tahu pasal ni..cuma certain2 friend je yang tau..aku buat camni pun sebab nak naikkan semangat aku kat dalam kelas supaya jangan tidur..hukhukhuk..

tak tau la mamat tu tau ke tak yang aku minat kat dia..kahkahkahkah..aku harap dia tak tau..sebab dia pun buat bodoh je..haaa...kalau dia tau mampus aku..kompem malu gila..rasa nak nyorok bawah meja..hahaha..btw,sekarang ni dia dah ada buah hati..hmm..not bad jugak girl tu..even aku ada jugak rasa jeles kat girl tu,tapi dalam masa yang sama,aku happy dengan dia orang..sebab aku rasa dia orang ni memang couple yang SANGAT SWEET..hehehehehe..hope diaorang terus happy..sape yang taknak hidup dia bahagia kan..??aku pun nak jugak..

hmm..tak tau lah kenapa aku jeles ngan dia orang..maybe sebab aku selalu nampak diaorang bersayang2 kat fb kut??uik??hahahahaha..ye la..cik abang aku ni suka low profile..dia bukan jenis suka kecoh2..tapi kalau bab membahan orang,dialah nombor SATU!!isyh3...tapi aku tetap happy dengan dia..tu yang buat aku makin tambah2 sayang kat dia..hahahaha..gedik la pulak aku ni..tu pun nak bagitau kat sini..LOL!

aku jeles ngan diaorang pun,takde la sampai nak hancurkan hubungan diaorang..aku berharap sangat diaorang terus dan terus happy..hehehehe..tak baik doakan keburukan orang lain..kan??

kepada cik abang,jangan terasa hati ye sebab tak pernah cerita pasal ni..sebab dah lupa..ni pun baru teringat..hahahahaha..lagipun tak payah la nak cerita..sebab kat hati saya cuma ada kamu sorang..muehehehe..

tengok la cik abang tu, suka sangat buat muka pelik2..hahaha...
dah la..kang aku lama2 kat sini,lagi macam2 yang aku bebel..kahkahkah..buat sakit mata je nak baca..kan??oke,bye! -END-

*notakecik : bosannya hari ni.. MySpace

4 comments:

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

patut la ko pon suka uat muka time amek pic. hahahha

✿....rossa alina....✿ said...

hahahahahaha..iye ke??aku cmtu ke?? ni terikut2 dia la kot?? ;p

a.d.i.b.a.h said...

korg pn sweet ape! semoga happy selalu~

*seronok bile ingat blk zaman2 blaja dlu. tp sy klu bleh xnk ingat blk. byk cite sdey. skang da happy da xmau ingat. papepn sume tu pengalaman kn?*

✿....rossa alina....✿ said...

tq kak..hee..

*same la mcm kite..kalo x,xnk ingt mase study sbb byk xbest..tp kawan2 tu yg buat hepi..huhuhuhu