terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, November 26, 2010

tolong jangan marah-marah!!

WARNING : MOOD BENGANG..DILARANG KOMEN KALAU TAK SUKA ENTRY NI..SEKIAN..

ape la..sebab salah jalan je pun,nak marah-marah..pastu nak tengking-tengking..cuba cakap elok-elok..tak boleh ke??untung-untung aku nak datang..kalau diikutkan penat,takde maknanya nak datang..baik aku balik je,tido lagi best..

duduk sebelah,memangla senang je nak cakap..senang je nak bebel-bebel..senang je nak marah-marah..cuba drive sendiri kereta tu..rasakan sendiri camne drive kereta..takkanlah tak tahu aku ni ada silau malam..berapa kali ntah nak kena bagitahu..tu pun tak faham ke???SILAU MALAM!!faham taaaaakkkkkkkkkkkk???

dah la bagi direction salah..kat tengah-tengah jalan,bagi direction main-main..pastu dah salah jalan,marah-marah..cakap tak jelas pulak tu..orang belakang dah hon-hon,pastu nak bebel-bebel lagi..patutnya tenangkanlah aku..ni tak..lagi nak buat hati aku panas!!ingat drive kereta ni macam naik motor ke??suka-suka je nak u-turn??

lepas ni kalau nak pergi mana-mana drive kereta sendiri..oppss..lupa..lesen belum ada,haa,bawak je lah kereta sorong tu!!okey,bye!!!!

*notakecik : sori,emosional sikit.. T_T

12 comments:

Zulfahmi Abidin said...

owh.okey.sabar k.tak suke la tgok awk emo mcm nie.kalau ade ape2 nk share2.share lah.janji awk dapat lepas tension awk tuh.

Terkini:
1. Eh! Kenape Nama Kau Vicky?
2. Saranan Aku Untuk Kerajaan
3. Sharing Is Kongsi Lah. Sampai Bile Aku Nak Cakap Sharing Tuh Bukan Caring

✿....rossa alina....✿ said...

zulfahmi abidin : huhuhu thanks..sori..nape ntah tetibe teremo la plak.. ;p

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

jgn mare2 mai sini join GA ni...
http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2010/11/miyas-birthday-giveaway.html

Poyaty said...

memang ka. saya x suka tgh drive kena marah2. x tahu drive nk kena concentrate ni bg hati org seriau je kan. saba wak :)

fara said...

Salam Kenal dear!

Sori bru sempat terjah blog ni.
Awk suro je la kwn awk tu drive klo byk songeh sgt... :)

encik big said...

ah!! nak marah gak tak kire! ekekeke :p

mek ros! tamo mara2.. bile nak shoot pre-wed ni? auuw!! la la la..

Mawar Merah said...

Sabarlah wahai kawanku. Sesungguhnya sabar itu adalah separuh daripada iman. (This goes to myself too (^.^)

Hunny said...

ahahaha..

Biasalah pengalaman ni untuk drebar2 otai. saya pernah jugak, orang bagi direction kiri, rupanya kanan.. hehhe.. sabar jer lah...

✿....rossa alina....✿ said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ : huhuhu..thanks coz invite join ga.. yeee..dah xmarah da..hihihi..

Poyaty : seb bek la kene hon kat jln kampung je..xde la laju mane pn kete tu..huhuhu..

fara : kalo dia drive sy plak yg bebel kt dia..hahahahaha..

encik big : hahaha..g mara monyet.. ;p

pre wed?aiyoo..blm masanyeeee..hihihi..

Mawar Merah : thanks..insyaALLAH try utk blajar bersabar..huhuhu..

Hunny : sabar je la ye..hmm..

alexa yussida said...

hehe..siannye die...
takpe2,lenkali warning beliau awal2..duk sbelah diam2 je,kalo bising..trun jalan kaki:D

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

wowwww ileks arr yayunk... dah x tomei marah2... heheheh..

✿....rossa alina....✿ said...

alexa yussida : hihihi..geram sgt ngan dia tau..mmg nak tinggalkan pun..biar kene kejar anjing..hahaha..

✿ ..natakafisha.. ✿ : hehehe..entry ni lepas sampai umah je terus buat blog..so,perasaan marah still membuak2..hahahaha..yela2..xmarah dah.. ;p