terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, January 25, 2011

selamat hari tua untuk cik abang..

entry ni khas untuk cik abang..hehehehe..perlu ke buat entry khas untuk cik abang??yeee...perlu sangat2..hahaha..sebab memang untuk dia..muaahahahaha..

orait,tanggal 25 Januari ni,dah masuk umur cik abang yang ke-26 tahun..eee..dah tua..kihkihkih..pape pun,just nak wish HAPPY BIRTHDAY to you..

semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..dan semoga menjadi hamba-NYA yang soleh..AMIN..pasni jangan nakal2 lagi ye..

err..minta maaf sangat2..sebab tak de ape2 present untuk cik abang..yang ada sekadar kasih sayang yang menggunung je yang mampu bagi..hope dapat terima diri ini seadanya..

okey,tak reti nak buat ayat2 jiwang bagai..hahaha..sampai sini je..tak boleh lebih2..kihkihkih..tata..

sayang kamu... :)

*notakecik : tak sabar nak tunggu hari rabu..hihihi..

4 comments:

CIK CIRA said...

selamat ulang tahun anniversary

faraheleena said...

epy bday utk cik abang anda!:)

n!da said...

smoge Mr.rite cik rossa panjang umo & dimurahkan rezeki.

dan smoge jodoh antara kalian bedua dikekalkan didunia dan diakhirat.

smoga kasih sayang cinta rindu dendam berpanjangan lah hendakknyee. hehe

qeen said...

aha! sweetnye! :)