terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, January 15, 2011

TERIMA KASIH buat "KAU"..

entry ni untuk kau..ye,kau..err..bukan yang tengah korek idung tu,tapi yang tengah korek gigi..aahhh..pape je la..aku nak ucapkan TERIMA KASIH kat kau sebab kau dah maafkan aku..even aku sendiri konpius,sebenarnye sape yang bersalah dalam hal ni..aku malas nak panjang2kan,so,aku dah minta maaf..terima kasih sangat2 k..

pasal kawan kau tu,aku harap kau sampaikan pesanan yang aku bagitau kat kau aritu..aku memang tak berniat nak sebut nama dia dalam blog aku ni tapi....aaahhh...sudah!!aku taknak ingat lagi..kau pun dah dapat penjelasan kan??kalau kau tak faham pe maksud aku,aku pernah buat 2nd entry pasal kawan kau tu..maybe kau tak perasan..

lepas semua dah settle,barulah aku rasa lega..dan aku baru terasa aman untuk teruskan hidup aku..thanks again k..

sorry kalau aku ada tanya bukan2 kat kau..nasib baik kau tak marah..heee...sorry tau!!perasaan ingin tahu aku ni tebal sangat..pasni dah takde tanye2 dah k..kite boleh jadi kawan semula..kenape nak jadi kawan??kau tahu kan jawapan aku??aku tak boleh nak putuskan persahabatan yang aku dah buat..sekali aku dah kenal someone,sampai bila2 aku akan ingat dan sampai bila2 aku akan anggap orang yang aku kenal tu,KAWAN aku..

orait,problem dah settle..pasni jangan ungkit2 lagi..aku pun taknak ingat lagi..hope kau tak berdendam ngan aku k..aku betul2 IKHLAS nak kawan ngan kau..

okey,tu je aku nak bagitau kau..hope kau dapat terima aku macam mula2 kau kenal aku..ni pun aku tak tau la kau baca ke tak blog aku..kalau kau baca,memang entry ni untuk kau..papepun,take care..always remember your family..jangan nakal2..bye!

*notakecik : cuba nak lupakan peristiwa lama..

No comments: