terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, March 6, 2011

apabila nama aku diburukkan,maka terbitlah entry ni....

ehem!ye,apabila nama aku diburuk2kan oleh sesetengah pihak,dan aku dapat tau hal itu,aku akan terus hapdet kat sini..motif??takde ape2 motif pun..cuma mungkin sebagai pengajaran kat pihak itu supaya jangan terus nak memburuk2kan nama aku..bukti??okey,aku akan tunjukkan bukti..ni haaaaa...[baca bawah]


aku tak tahu ape masalah minah ni..kot ye pun dia ada problem,tak payah lah nak mention2 nama aku kot?grrr..

alahai..FB dia kene ceroboh ke??dah tu??awat nak kait2 ngan aku??ape motif dia??huhh!!grrr...marah ni..

aku sama ngan sape pulak ni??ape kehe la ngan minah ni..perampas??hahahaha..ape mende yang minah ni merepek woi!!

aku bukanlah artis or jelitawan yang perlu dicemburui..aku cuma gadis biasa je kot??haihh..kepada cik Y,sudah2 lah dari memburukkan nama aku..please..stop doing that!kau pun tahu kan??cerita antara aku dengan kau dah habis..tapi kenapa kau masih tak habis2 nak burukkan nama aku??apa lagi lah yang kau nak ye??hmm..

dah dekat setahun dah..tapi cerita ni tak habis2 lagi..sudah2 lah ye..aku rasa bila kau buat camni,kau sakitkan hati sendiri..kesudahannya,kau tak dapat apa2 pun..aku dengan dia bahagia..kau tahu semua tu kan??janganlah sampai aku keluarkan perkataan "desperate" kat kau..hmm..maybe tu gelaran yang sangat sesuai untuk kau..ahakkksss!!

cik Y,aku cuba untuk bersabar..dan aku cuba halang diri aku untuk buat entry pasal kau lagi tapi........kau jugak yang membuatkan hati aku membara2 nak wujudkan entry ni..aku tak tahu lah kan sama ada kau ada baca atau tak blog picisan aku ni..tapi,tak mustahil lah kau akan baca kan??kalau kau baca,aku harap,kau cepat2lah berubah yeeee...ni untuk kebaikan kau jugak..

dah takde guna kau nak mengaibkan aku..sudah2lah tu..nanti kang makin famous pulak nama aku tu..berhentilah dari melakukan perkara2 yang membuang masa tu..sebab kau pun tahu kan kesudahannya??aku pun memang dah tak nak sebut lagi cerita pasal kau..haihh..

pelik ke mane aku dapat tau hal ni??fikir2kanlah..ALLAH tu MAHA BERKUASA..bila2 masa je dia boleh tunjuk..btw,thanks sebab burukkan nama aku..aku tak marah..cuma terkilan..aku serah semuanya kat ALLAH..biarlah ALLAH je yang balas perbuatan kau..

-end-

*notakecik : kawan2..doakan kebahagiaan aku..maybe ni dugaan buat kami..hmm..

8 comments:

○○○iliyana○○○ said...

org tu mmg de dendam kot ea??? tu yg salah sikit je nk kaitkan nama org lain..

✿....rossa alina....✿ said...

○○○iliyana○○○ : entah lah awak..maybe dia masih dendam ngn saye kot..tp kan,untuk ape dendam semua tu??mcm xbwk ke mana pn..dia maki2 saye,xde plak saye nk buruk2kan nama dier..hmmm... :(

mummysyafie said...

orang tu salah faham kot ros..entah² orang lain yang buat.

baik awak gi tanya dier..apa masalah dier sebenarnya

✿....rossa alina....✿ said...

mummysyafie : kak..kalau org tu dah dendam ngn kite,kite ckp baik2 cmne pun,dier tetap anggap kite ni buruk kak.. T_T

nora said...

peminat ko kot??
jeng jeng jeng :p

dah dah x mo tension2
anggap je la dia suka nama ko
tu yg dia sebut2 tu

senyum sikit ^_^

ENTRY HOT : Senyum ^_^

Encik Psychopath said...

gadis biase la yg paling dicemburui. sbb dye sgt biase dari luar biase.

Cik Mira said...

sape minah tuh? meh tgk skett

✿....rossa alina....✿ said...

nora : huhuhu dah senyum ni.. :)

Encik Psychopath : entah ape lg yg dier nk cemburukan??xpaham la minah tu..

Cik Mira : dier tu ex kepada bf aku la..ntah ape lg yg dier dendam sgt ngn aku..dah bf aku xnak dier,terima je la hakikat..ntah pape.. =_="