terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, March 1, 2011

melampau ke kalau camtu?

perbualan antara aku dan dot..dot..dot kat YM..agak-agak tau ke sape?kalau tau diam2 je..kalau tak tahu,baik diam jugak..

aku bukan nak mengaibkan sapa2..sekadar renungan bersama..supaya berfikir dulu sebelum melakukan something..lebih2 lagi melibatkan kehilangan orang tersayang..

aku : "uit..Assalamualaikum..ko tau x..ayah firdaus da meninggal?aku just sampaikan je..k,tu je..Wassalam.."

si dot..dot..dot.. : "pe kes ko gtw ak..bukn ad kne mengena gn ak lg..paham"

aku : "nape tbe2 ko marah?firdaus yg mintak aku bagitau ko..hmm..sorry ye..aku xniat pn nak buat ko marah..sorry sangat2 k.. :( "

ape pendapat kau orang?tersentak aku tiba2 dia reply camtu..salah ke aku bagitau berita tu?hmm..aku bagitau cik abang pasal ni,cik abang diam je..maybe dia terkilan..

cik abang pesan,"biar je lah.." mungkin ada maksud tersembunyi di sebalik jawapan tu..hmm..

orang dah benci,nak buat camne..kan??

aku beruntung ada cik abang yang sangat2 penyabar..hope dia takkan berubah..

notakecik : cik abang,jangan marah ye saye story mende ni kat sini..luv u..


2 comments:

CGG said...

isk isk...
ye la..setuju

sis^widda said...

salam mis rossa..sis follower baru..singgah2 ler di ruangan sis yer..slam perkenalam...