terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, April 11, 2011

dibiarkan makin melampau..

haishh orang ni,nak kata budak kecik,dah jadi bapak orang..aiyoo..aku tak tau nak cakap camne ngan orang ni.. [pagi2 dah mengeluh pe jadah??]

kalau aku ada kuasa ajaib,dah lama aku buat dia pengsan,pastu ikat dia ngan tali,pastu bungkus dengan kain langsir,pastu lambung2 macam main yoyo..waahhh!!tinggi btol imaginasi aku ye??kahkah..okey,diam..

ni hal serius tau!!bukan main2..aku pelik ngan someone ni..aritu belanje coklat,sekarang g simpan gambar2 aku plak..ape jadah woi!

haa..pasal coklat tu,yup!!orang tu belanje coklat CADBURRY yang besau punye tuh..tapi,aku tak makan pun..aku bagi cik abang aku ngan anak buah aku makan..err..aku ada lah makan sikit2 je..tu pun berape ketul je..[rasa rugi plak tak makan.. ;p ]

yeee cik abang aku tau pasal ni,nasib baik cik abang tak marah..aku ada jugak buat bodoh je ngan orang tu..sebab malas giler nak melayan..tapi aku dah kena sound pulak,kate aku sombong..watdehel??!!

bila aku dah senyum,makin lemak plak orang tua ni..dia g letak gambar aku kat portal jadi wallpaper PC..ohh!!demn!!nasib baik dia masih ingat anak bini,letak sekali gambar anak bini..kalau ada gambar aku je,tak tahu la..

ohh!!okey,aku cuba nak think positif..maybe dia suka berkawan..or maybe dia anggap aku anak2 dia..yess!!aku anggap dia macam pakcik2 aku jeeeeeeeeeee...not more than that!!tapi kalau dah letak gambar tu ape maknanye ye??haaihh..

ade ke dia cakap,gamba aku kat portal tempat keje tu,dia kata mata aku macam mata ular..macam takde menatang lain kan??kalau mata kucing takpe jugak..huhh!!

aku tension,bye!

-end-

*notakecik : kalau nak kata aku macam mata AISHWARYA RAI takpe jugak..hmm..

4 comments:

suzie said...

aku da melalui apa yang ko lalui..memang menggelikan dan menakutkan..huhuhuhuhu......
aku da tak bleh nak ayu-ayuan da ke ofis...berkebaya?..kena pk seribu kali...hak..hak..hak...bodo kan lelaki.....

Encik Suami said...

huish..garangnye.sampai nak ikat2 org.takut kite dibuatnye.
biarkan jerk dia dgn cara dia.

jemput terjah new entry

(>.<) Bile Senin Menjelma (>.<)

s.u.h.a said...

dia suka la tu :p

☻UsaGi NaNa☻ said...

kt tmpt keje kite lak pak guard yang gtl...eeuuuww!!!