terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, April 5, 2011

emosional sebab cik abang buat hal T_T

geramnye rase bila ada orang tu dah janji tapi tak tepati..geram..geram..geram!!

konon je kata nak tido awal,sebab nak anta aku pegi keje,tapi hampas kelapa..dah call banyak2 kali,takde jawab2 jugak..SMS pun takde reply..haishh..ingatkan kalau tido awal,boleh la bangun awal..tapi same jeeeeeeeeee!!! *tahan marah sampai kembang2 idong

susahnye nak kejutkan cik abang bangun tido!!kalau aku ada kat situ,kompem cik abang kena siram ngan air satu baldi..gerammmm sangatttt!!

aku dah lambat sangat dah kalau aku terus tunggu kompem la aku punye attendance kaler merah..haishh tak nak la ade merah2..dah banyak hari merah2 nanti buruk la aku punye attendance.. T_T

aku malas nak tunggu lagi,aku drive je la kete tu..aku bukan taknak drive tapi bulan ni aku sengkek giler..duit dah kering buat beli barang2..tu yang mintak tolong cik abang anta naik moto..jimat sikit..naik moto sendiri??ohh!!tidak..aku dah serik!!takut jadi lagi macam INI..

aaahhh..aku citer pun bukan ada orang faham situasi aku,cuma aku je yang tahu keadaan aku sebab ni memang aku sendiri yang rasa..orang lain cuma boleh berkata2 je.. T_T

dah la tengah sakit hati,pastu kereta depan aku boleh pulak drive lembab giler eeeiiii lagi lah buat aku sakit hati..makan angin ke hape tu woi!!

aku terpaksa pecut sebab aku dah lambat!!mase tu mane ade ingat ape2..aku cuma pikir nak sampai tempat kerja je..arrggghhh!!tension!!apa nak jadi,jadi la..dah la kena ngadap jalan yang jammed..kalau sekejap takpe,tapi kalau setengah jam,baik aku tido kat umah..menghabiskan minyak kereta aku je..kalau dapat elaun minyak ngan tol tak pe la jugak..demm!!

gaji ciput tapi kena keje jauh2..macam hampehhh..aku mintak tukar pun belum tentu dapat..haaihh..*tetibe merungut pasal ni apehal?? =_="  

nasib baik tahap kesabaran aku tinggi..err..tinggi ke??watever lah..tapi dalam sabar2 pun ade jugak yang kena maki ngan aku sebab tak bagi signal bila nak tukar lorong..grr..

aahh sudah lah..penat aku bebel2 ni..malas aku nak taip2 lagi dah sebab aku rasa keadaan sekeliling aku ni buat aku tension..arrgghhh!!

okebai!

-end-


*notakecik : aku rase tajuk entry tu lari ngan isi..hahaha..malas mau layan..