terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, April 25, 2011

pagi-pagi dah kena perli dengan cik abang.. T_T

malas betul nak bangun pagi2 ni..adehhh..biasa lah kalau dah hari isnin mesti semua muka monyokkkkkkk je..termasuk lah aku nih..ada ke orang yang rajin hari isnin??kalau ada memang aku nak bagi eskem malaysia je la kat dia..muehehehe..

aku rasa macam dah lambat je nak gerak pergi kerja..ntah tak tahu jam pukul berapa ntah.,aku pun tak tengok jam..asal aku nak toleh jam kat dinding rumah mesti takde..mane ntah lesap jam tu..haishhh..

sekarang ni aku pergi keje ngan cik abang..err..means,cik abang yang anta aku la..so,aku parking la kete aku kat mane2 yang aku suka nanti cik abang hambek aku then anto aku naik moto..huehue..malas aku nak bersesak2 kat traffic jammed..membazir minyak kete aku je khennnn...

nasib baik lah cik abang jenis tak kisah..hehehehe caaayang cik abang ketat-ketat..lebiu muah muah..kahkah..

haa!!mase dah sampai tempat parking tu aku baru perasan aku tak pakai cincin tunang..uwaaa...patutlah rasa kosong je kat jari aku neyh..dah la lupe pakai cincin,pastu lupa bawak sweater pulakkkkk...habis lah aku naik moto baju aku terbang2 macam superman..*sila bayangkan..tak beragak nak macam superman..DUSH!

bila cik abang tahu aku lupa semua tu,terus kene perli ngan cik abang "semua lupa..nasib baik la ***** tak lupe bawak.." okey2,aku kne sensored perkataan tu sebab agak tidak sesuai untuk ditaip..muaahahaha..gateeeiii beteeeiii cik abang ni..

okey,sekarang  aku rasa nak balik cepat2 sebab aku dah rindu kat cik abang..*baru sampai dah rindu..hagagagaga..okebai!!

-end-

*notakecik : bosan plak bila takde keje.. T_T

5 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

part superman tu cute ;-)p

p/s : cik abg dh tak sabar nak kawen tu....

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

nasib ko la weyh kena perli... hahhaha

☻UsaGi NaNa☻ said...

hahahha..standard la..hahahah...kalo bab lupe je kne perli.huuhuh~

chenta nana said...

lama dah tak dengar *cik abang*.. so sweet..... :)

nurkaloi said...

hahah tettttttt

selamat tak tinggal sume an an