terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, April 29, 2011

sape nak pemes,meh cari pasal ngan aku..

tengah bosan2 camni mula la nak godek2 balik aku punye blog ni..jumpa plak menatang ni..aku upload je gambar tapi,entry takde..aku ni rimas sikit kalo ada post yang tak publish..kekekeke..

pastu mula la jari ni gatal2 nak membuat entry pasal gambar ni..before aku start,aku nak mintak maaf lah kat tuan punye muka tu..kakakaka..sebab mempemeskan kau..sekali sekala nak pemeskan kau pe salahnye..kan3??lagipun aku memang tak kenal kau..tapi kau yang tak puas hati ngan kitaorang,tu yang aku nak pemeskan kau ni..hahahaha..

meh2,baca dulu pastu nanti aku terangkan kenapa aku nak buat entry pasal budak ni..

ni ada yang dah delete komen kot..
aku berkenan dengan komen budak ni..
dah baca dah ape yang tertulis kat situ??faham tak ceritanye??tak faham??okey,baca SINI dulu..hahaha..cerita pasal FB kakak budak ni kene hack la tu..

memang cerita pasal manusia2 ni takkan habis kan??hmm..

memang agak kurang ajar lah budak ni kan sebab menggunakan bahasa yang memang tutttt...tiba2 nak marah2 ni kenapa??kitaorang ada intai kau berak ke??kahkahkah.. 

janganlah guna ayat diaorang jadi diowank..tak cool tau..kehkehkeh..

kitaorang tau lah budak ni nak back up kakak dia..tapi,kot ye pun,tak payah lah sampai nak celaka2 kat orang..haishh..adik aku pun tau pasal ni,tapi takde lah sampai nak sumpah seranah camni sebab aku tak bagi family aku masuk campur..

tengok tu,kesian cik abang aku tak pasal2 je kena..kalau betul la cik abang aku yang buat [hack FB],mesti aku tau dia yang buat sebab cik abang takkan rahsiakan semua tu dari aku..kalau ada pape,kitaorang akan bagitahu masing2..takde rahsia antara kitaorang..

aku tak nak cerita panjang2..pape hal pun,cuma ALLAH je yang tahu kebenarannya..tapi kan,aku rasa la,maybe kakak budak ni ada buat jahat kat orang kot..tu yang dia terkena camni..lebih kurang macam,WHAT U GIVE,U GET BACK la!

yang penting,aku memang tak tahu menahu pasal ni dan aku cuma dapat tahu nama aku ngan cik abang aku naik kat profil yati tu bulan Mac lepas..tapi aku dah tak dapat nak view,sebab dia dah block aku kot..hahahaha..

tak kisah lah pape..aku rasa macam dah malas gila nak cerita pasal ni..tapi,aku cerita jugak ek??kahkahkah..pape je la..

eh..eh..baru teringat..aku da janji ngan cik abang tak nak cerita pasal ni lagi tapi tercerita la plak..err..sorry la ye cik abang..hihihi..

okebai!

-end-

*notakecik : bosannye cuti... T_T


No comments: