terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, May 22, 2011

bila TERPAKSA outstation T_T

ni surat untuk opismate aku..aku punye surat mane ntah.. ;p

outstation??tidak!tidakk!tidakkkk!!!macam tak percaya je aku kena out station ni..uwaaa taknak pergi.. T_T

tu la..gatal2 tangan pegi apply kursus kat IPN [Institut Perakaunan Negara] buat ape..kan dah kena hantar kursus jauh2..

ehh..jap2..masa mula2 apply tak tahu pulak dia akan buat kursus tu sampai kat JB..what??JB??kenapa mesti aku jejakkan kaki ke sana??demmm!! ~_~"

dalam masa lebih kurang 6 jam,aku akan bertolak ke sana..ikutkan hati aku,aku memang taknak pergi,tapi disebabkan aku belum attend mane2 kursus lagi,that's why aku bagitau bos,aku nak join kursus tu..sebab bos aku pun dah bising2 bila dia tengok aku punye kursus masih ZERO..

kene dok sana 5hari..boleh tahan ke aku nanti??kompem aku nangis2 tiap malam sebab rindu kat tilam ngan bantal busuk aku kat rumah ni..rindu kat mak..rindu kat abah..rindu kat meoww2 yang suke main gigit2 kaki aku,rindu kat PC..

and tak lupa,kompem aku akan rindu ngan pakcik kat bawah ni..

=

=

=

=

=


khusyuk sangat baca ROTTW..

pesanan untuk cik abang :

1- tolong jaga baby k..mandikan dia wangi2 tau!

2- mata tu jaga2 sikit..jangan asyik tengok pompuan jeee..grrr..

3- jangan lupa kat saya pulak..time berak pun kena ingat saya jugak..hakhakhak..

4- jangan lupa yang saya selalu ingat kat awak..

5- jangan makan banyak sangat,nanti gemok.. ;p

6- dan yang paling penting,jangan tinggal SOLAT!sebab nanti bolehla lepas solat tu doa2 bagi cepat sikit masa 5hari tu..hihihi..


perlu ke tayang gambar ni?? ~_~"

okebai!

-end-

*notakecik : cik abang yang anta pergi bus station..kompem aku nangis2 nanti.. T_T

3 comments:

fAslizA said...

alina ngan cik abg comey lah...hehe xpe makin jauh makin syg..hehe

♥ Cik Cha said...

wahhhh2.. kalau aku suka lol outstation..
aku tingin sgt.. tapi ofis aku..
ape ley uat.. bukan keje swasta mcm dulu..

lau dulu best gak.. aku meeting kat luar... wakil bos aku..
skrg dok diam2 jek.. hahahahaha..

selamat pergi n pulang ye mucuk!
hahahaha

notacomel~ JB?? hahahaha.. lau aku pk 2 kali... byk kenangan.. ngeh3

aleen aiden said...

hu3,siap tggal pesan lagi tu.sila take note ok kpd yg berkenaan. :P