terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, May 30, 2011

lagi berapa bulan je nihhh!!

aku ikat pertunangan SETAHUN..means,lagi 11 bulan je la nak buat preparation untuk wedding..err..WEDDING??macam tak percaya je cite pasal wedding2 ni..kahkahkah..

okey,serius..ape aku nak buat ni wei..nak prepare ape dulu??aku tak reti..adehhh..nak mulakan camne??pusing kepala nihhh..waduh..waduuuhhhh..

aku ni dah la gelabah sikit pasal mende2 camni..mase tunang aritu pun,buat cikai2 je..hahahaha..yang penting,majlis sudah jalannnn..#nampak beno gelojohnye..

aku rasa,memang dah patut mula bincang2 kan??kawan aku dah prepare awal setahun pun,masih ada je dugaan..ni kan pulak aku yang berapa bulan je nak standby..uwaaaaaaaaaa... T_T

ya ALLAH,permudahkan segala urusan kami..jauhkanlah makhluk2 yang suka mengganggu ketentaraman kami..AMIN..

mula berangan nak dok atas pelamin lettewwww... - picture : credit to Mim Collection


goodnight!

-end-

*notakecik : membebel2 sebelum tidur adalah hobi aku..semoga aku dapat mimpi Mr.Seth Tan jap lagi..nite!

4 comments:

the girl next door said...

xper!! ader mase..
slow2 ye =]

✿....rossa alina....✿ said...

thanks..huhuhu.. :)

Cahaya Kehidupan said...

selalu berbincang and tanya orang2 yang berpengalaman..hehe

✿....rossa alina....✿ said...

HUHUHU THANKS..NGAH NAK CARI ORG BERPENGALAMAN YG RAMAI2..BIAR XJADI KELAM KABUT.. ;P