terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, June 25, 2011

Jom pergi TESCO Puchong!!

sape² yang ada masa lapang tu,kalau bosan²,meh la pergi TESCO PUCHONG..kat situ ade Karnival Usahawan Malaysia..karnival tu start dari 21 - 30 Jun 2011..moh kite ke saneeeeee..

errr..actually,aku bukan nak promote tu jeeee..aku nak ajak kau orang tengok Open GIG kat situ..kihkihkih..tunang aku ade join open gig tuuuu..so,kalau kau orang free,datang la yeeee..open gig start MALAM..sok turn band tunang aku..hihihihi..

aku bukan nak suruh tengok tunang aku main muzik weeiiii..aku nak kau orang enjoy ngan muzik² INDIE yang band² tu bawak..haishhh..dah lame aku tak tengok dia orang main dengan band,so,aku rase terOVER eksaited pulakkkkkkkkkkkk..kahkah..

haaa..agak² sape yang rase memang pergi sane,kalau terjumpe aku,tegur² la..HAHAHAHA.. #bajet macam retisssss..

ehh??sebelum aku terlupa..empunya tuan yang buat karnival tu ade blog..ni blog dia..http://alamgapura-group.blogspot.com/ ..rajin²lah follow blog diaorang..dia orang ni rajin buat karnival..haaaa..sapa² yang minat berniaga tu,boleh la join dia orang..pape hal,sila baca kat blog dia orang yeeee..

okey,jumpe kat saneeeeee..

# notakecik : dah 2 hari aku mimpi seram.. T_T

No comments: