terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, July 24, 2011

budak baru nak up update entry pasal aku! ^_^

yuhuuuu..lame giler kot tak update entry..ni semua sebab busy ngan 5S kat tempat keje la ni..aku nak online pape pun tak sempat..ehh..ehh..macam tak boleh nak update kat rumah je kan??

woahh bukan kemain panjang lagi aku punye tajuk entry hekkk??kihkihkih..semalam,mimpi ape ntah budak name SARMEET tu nak serang aku punye page blog..adeeee jeeee yang dia tak puas hati..

dia nak bagi private message kat aku,dah tak boleh dah sebab aku dah block dia..kalau nak tau ape yang dia komen,just pegi je kat aku punye page tu..tu pun kalau dia tak delete lagi la..aku malas nak delete..aku biar je..hahahaha..

budak ni macam nak salahkan aku je..padahal dia yang mulakan dulu..bila dah kene basuh ngan aku,tahu pulak rasa bersalah kan..lain kali,kalau cakap ngan orang yang lagi tua,sopan sikit tak boleh ke??

ehh??aku jumpe something kat blog budak ni..nak tau ape??ce try bukak SINI..tu pun kalau entry tu masih ade lagiiiii....aku berkenan dengan ape yang dia taip kat bawah tuuuu...

NAH!!


nampak tak??tak nampak ekk??nah aku besarkan..

apesal gamba aku yang tu dia ambik??memang la buruk.. ~_~"

ni je ke yang dia mampu buat??wahhh pandai pulak cakap aku ni masuk neraka..dia ni TUHAN ke nak tentukan aku masuk neraka or syurga??

alahaaiii..kesian aku ngan budak ni..konon nak suruh settle..tapi,entah...kalau aku dapat maafkan pun,tapi hati aku tak boleh nak terima,camne ekk??pape pun,biar lah budak ni mintak ampun dekat TUHAN je la..aku ni manusia biasa jeeeeeeeee..

tunang aku pun tiba² kene maki jugak..tunang aku ni steady je..dia malas nak layan orang camni..dia kate.."tak heran poooonnnnn..." kalau aku la,memang aku hangin wei!!huhuhu..

da la,aku dah malas nak layan budak² camni lagi..dah name pun budak² baru nak up..kihkihkih..

[err..semalam budak ni cakap,aku yang nak up sebab aku buat page kat facebook..tapi,tadi aku bukak blog budak ni,aku nampak dia buat page jugak..so??maknanye,dia pun memang nak up la kan??kihkihkih..lariiii~]

okebai!

#notakecik : aku dah rasa aura² bulan RAMADHAN wei..korang rasa tak??heee..

4 comments:

miss sue_aieda said...

apew mslh bdk niew????
dh xdew krje lain kew asyk nk cri psl dgn kte org niew????
kang adew jgk org sumpah diew papew nnty...
haish,apew ar nk jd dgn bdk niew...
klu mcm njiew prngi diew,mmg xbrkat lar ilmu diew yg diew bljr dkt ckolah..

~AtEeN~ said...

Ya Allah, budak ni. rasa abik aliran sains dgn pandai speaking english tu dah bijak sgt lah tu. tulah org kata. budak zaman skrg ni ada 4 golongan.

1. Pandai sombong - takkan berkat ilmu, xkkan mendapat redha guru
2. Pandai berakhlak terpuji- insyaallah berkat dunia akhirat
3.tak berapa pandai,berakhlak terpuji - insyaallah akan berjaya dan berkat
4. tak pandai,sombong n kurang ajar - merempat n merana lah hidup..

jangan layan sgt lah kak budak ni. nnti bila dia dah besar baru sedar dan malu dgn perbuatan dia ni.

Ini Kisah Tia said...

mak aih , takkan sampai mencarut ?

WaNieY said...

budak budak tak matang macam tu la ayat dia.. kalo betul dia matang, takkan sampai mendabik dada kot.. susah susah.. ish..ish..ish..