terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, July 1, 2011

Karnival Usahawan at Tesco Puchong

haaaaaaaaaaaaaaaaa..entry ni aku malas nak taip banyak²..aku tunjuk gambar je la..kihkihkih..ni gambar kat Tesco Puchong sempena Karnival Usahawan Malaysia organized by Alam Gapura..

ni sape??sape tak kenal memang nak kena tampooo..cik abang aku la deyyyy..tengok mata dia,nak dibandingkan ngan mata aku,mata sape lagi besauuu??kahkahkah..
haaaa ni adik cik abang aku..dia selalu cakap dia ensem!!ensemkah dia??ishhh..jangan juling tengok muka dia sudahhhh..pastu,dia cakap muka dia macam FIZO,,uwaalaaaalalalalala...
yang sorang ni tengah SINGLE..haaaa sape² nak berkenalan dengan dia,boleh la kabo kat aku..kahkahkah..
apesal ntah cik abang buat muka camtu..
ni aku tak tahu ape masalah dia orang..mula² posing lain,bila dah snap posing lain pulak..
"help!!aku telah dinodai.." orang sebelah tengokkan je..
penat aku amek gamba dia ni..ishhh..sikit² panggil aku.."akak ipar..akak ipar..cepat amek gamba aku.."
haa!!aku suka gambar ni..pandai jugak aku snap gambar..kahkahkah~

ehhh kau orang jangan ingat aku nak amek gamba 3 antu ni je..mase ni yang lagi 2 orang tu pergi balik klang jap..fuhh..semata² nak ambik tong drum!!kemain semangat lagi yuuuuu...


ni la yang lagi 2 orang tu..[yang pakai baju hitam]
previously,nama band dia orang CRAZY MINDED..sekarang dah tukar nama..KILLBOTS!!
okey,aku akan tunjukkan kat kau orang ahli² band KILLBOTS ni..kalau taknak tahu pun aku nak tunjuk jugak..kehkehkeh..


mamat [mael] - 2nd guitarist
daus [ejul] - Bassist
fitri [eddy] - Drummer
daud [MC] - 1st Guitarist

kanan aku : Fahmi - Session Vocalist, kiri aku : buahhatipenawarjantung encik drummer

gambar kenangan dengan organizer Karnival Usahawan Encik Asmadi dan Aja..oppsss!!ade terselit band SPEAKERZ..

haaa ni memang tak habis² ngan gambar dia..nak jugak ade gambar lompat²..

okey,tu je aku dapat tunjuk sebab aku malas nak upload banyak²..pape pun,karnival tu memang best!!

enjoy jugak la pergi sane even aku terase kepenatan sebab kena drive dari kampung cik abang kat SABAK BERNAM tu nak pergi PUCHONG..sampai aku terpaksa amek cuti hari Isnin..dasat penangan karnival ni..hahaha..

dah,jari kaki..ehh!!jari tangan aku dah kebas nihhhh..konon je kate taknak taip banyak² tapi aku tengok macam banyak..hehhh..lottteehhh den..okey tata..

opp..ooopppp..sebelum tu,layan la dulu video ni yeee??kihkihkih..cekidaut~ 



-end-

# nota kecik : banyak betul kerja yang tak settle lagi.. T_T
 

No comments: