terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, July 30, 2011

Malaysia kalah??ade aku kisahhh??

sape tengok bola hari khamis??sila kembangkan idong laju²..

hueee entah nape aku rase sakit hati ngan player Singapore..dia orang main tipu wei!!grrr..geram!!

aku tak marah pun Malaysia kalah..even passing ntah pape..aahhhh tu aku tak nak komen..

aku cuma bengang dengan player Singapore tu la..kau orang tau kan??player import yang tinggi² tu..sape ntah namenye tapi yang tua tu..boleh pulak dia landing² kat atas padangggg??what theeeee...

tunang aku bengang..sampai terkeluar ayat tragis.."wooiiiii kalau tak larat nak main bola,pegi balik main ngan cucu la woiii!!"

hakhakhak..serius aku tergelak bila dia cakap camtu..haddoooiii...cik abang aku ni sempat lagi buat lawak..

dah la,kalau makin aku cerita,makin sakit pulak hati aku ni..ngaaahahaha..pape pun,jom layan gamba satttt..

semangat betul cik abang aku ni..kikikiki..
hueee sebok je la tiba² ade tangan sesat kat belakanggg...
takde motif pun aku amek gamba nihhh...hahaha..
tengok lah adik beradik ni.. ~_~"
haihhh dia orang ni lagi..
ni model botol ke,model pokok??da la muka tak comel..kakakaka..
ape la cik abang pegi zoom gamba nihhh..habis nampak lobang idong aku yang kembang tuuu..ishhh..
okey,ni muka penat tau!!phewww~
penuh giler wei!!
posing² kejap sebelum start..heee..

okey,tu je nak story mory..line tenet ni buat aku stress..malas nak taip panjang²..

terima kasih singgah..len kali singgah lagi..tata.. ^_^V

#notakecik : bosanlah arini..nak kuar jalan² tapi tak tau nak pergi mane..huhuhu..



No comments: