terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, July 31, 2011

terserempak dengan BOS kat SACC MALL!! ~_~"

semalam [30.07.2011] jalan² ngan cik abang kat SACC mall,Shah Alam..sebab dah bosan sangat,tu yang saje² jenjalan kat situ..

mase turun escalator,aku rase macam kenaaaaallll je orang depan aku ni..bila di pikir²,di ingat²,lahhh!!BOS!!

huee..kau orang pernah ke terserempak dengan bos kau orang kat shopping mall??dalam sejarah hidup aku,ni baru pestaim aku terserempak!!

tegur dia??err..TAK PUN!!hahahahaha..sebab,dia bukan kenal aku..aku ni kerani biase je..dia tu TIMBALAN PENGARAH kooooooottttttt..kang aku tegur kang,dia cakap aku nak ngorat dia pulokkk..tak pasal² aku cium tumit kasut bini dia..

aku bukan nak sombong ke ape..aku bukan kenal sangat ngan BOS² kat tempat kerja aku tu..aku akan tegur ngan orang yang betul² kenal je..yang tak kenal sangat tu,macam was² je nak tegur..kang dia buat muka pelik pulakkk..lain orang,lain cara..hew hew hew..

lagipun aku ni kan pemaluuuuuuuuuuu.. #perasan!! 

okey,lepas ni kalau kau orang terserempak ngan aku kat mane²,jerit name aku kuat² tau..kahkah..okebai!!

sebelum balik,snap gambar dulu..ngaahahaha..tata..

#notakecik : angin kuat la kat rumah aku ni..best!! ^_^

1 comment:

i'm ezza haniza said...

huuuuuu..dating sebelum puasa! hehehee