terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, August 26, 2011

Jumaat yang....... ^$%#$^&&%$#@*+&

Alahaaaaiiii..pagi² nak bangun pergi kerja dah rasa sakit² badan..wuwuwu..ni semua gara² mengada-ngada sangat nak follow cik abang keluar..


Orang balik kerja,dok rehat kat rumah,ni dah balik,keluar merayap pulak..kan dah tak larat nak bangun.. 


syok gak ade orang belanje chicken wing malam tadi.. ^_^

Pagi² kepala rasa berat giler kot..sampai sahur pun boleh terlajak..badan pulak rasa panas.. T_T


Woi!!jangan kesian kat aku!!aku taknak orang kesian kat akuuuuuu..uhuk!!uhuk!!


Tak larat nak pergi kerja,terus SMS akak opis,sekali kena perli daaaaa..


"Amboi..ada je @ mood raya dah lebih..k. Selamat" hehhhh..hamek kauuuuu..


Eh!!tapi aku betul² tak larat la pagi tadi..wuwuwu please..tolonglah percaya.. T_T


Kalau taknak percaya,aku sepak korang laju laju..papai..


-end-


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

fndrocka said...

jgn hari raya takleh bangun sudeh

haniey said...

la chicken wing ke tu?ingatkan almond london td..hehe

Hana Soffelia said...

dapnya chicken wings tu..

EkaBukanMakcikKau said...

alolooooloo kesiannye dye wakakkaa