terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, August 18, 2011

# puasa : day 17

arghhh!!aku tak update blog malam tadi..cisss!!boleh pulak tertidur??ni semua gara² melantak punye banyak la semalam..tido pun terus tak hengat dunia dah..


haihhh semalam 'buka puasa' kat rumah cik abang..ibu dia dah jemput,takkan aku nak tolak..kihkihkih..orang kate,rezeki jangan di tolak..kalau tolak,nanti diri sendiri rugi..


kalau nak diikutkan, memang aku tak datang sebab aku takut penat balik kerja..tapi dah di jemput jugak,so,aku pergi je la..kebetulan cik abang pun baik hati nak hantar aku pergi kerja..kihkihkih..terima kasih la susah² je ekkk.. ^_^


nasib baik semalam Selangor cuti..so,jalan takde la jammed teruk..aman je pergi kerja..kalau hari² camni kan syok!!jalan lengangggg..kahkah..


kejap je dah masuk Ramadhan ke 18 kan??wahhhh..dah nak rayaaa..kihkihkih..raya tahun ni agak² best ke tak ekk??woii!!pe jadah citer pasal raya??orang semua kejar malam Lailatul-Qadar kottt??erkk!!


puasa korang penuh ke nak citer² pasal raya ni??heee..tata~


-end-


# notakecik : malam tadi mimpi kene rompak..ishh!! ~_~"

8 comments:

cik pulau said...

bestt la. bukak pose umah cik abang..kih3

Hana Soffelia said...

Wah.. syok woo dapat berbuka dgn bakal MIL. weeeee.. hehe


sekarang dlam kpala pun fkr nk raya je kan, mggu dpan dh start cuti. yeeehaaaa~~

dylla abas said...

puasa x cukup xleh raya la ek..?? huhu :p kalau mcm ni mmg tiap2 tahun x dpt raya lorr..

p/s : sy tag rossa (",)

http://starfleet2208.blogspot.com/2011/08/ga-saya-mahu-duit-syiling-malaysia-siri.html

✿....rossa alina....✿ said...

cik pulau : mestila best..hahahaha dpt mkn sedap2.. ;p

Hana Soffelia : a'ah skrg ni pk nak raya je..kakakakaka..puasa pn xcukup da pk nk raya.. ;p

dylla abas : xpe,kite cukup ke,xcukup ke,blh je nk raya..kekekekeke.. tq for the tag,..sat g sy tgk.. :)

haniey said...

aa cpt je kan msa berlalu,ari ni dh 18 hari puasa..kejap je rsa..

asfira aminuddin said...

babe, mmg cepat sgt masa berlalu kan. tp i tak sabar nak raya!

✿....rossa alina....✿ said...

haniey : tapi,rase lame lagi la nak rayaaaa..hihihihi..

asfira aminuddin : same la..xsabar nak raya gak..hahahaha

Mya said...

persiapan raya nak xnak kena mula jugak.tapi amalan jgn dilupa. hee =)