terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, August 8, 2011

# puasa : day 7

pagi² dah terlajak sahur..sedar² dah dengar bunyik azan Subuh..aiyakkkk..ni gara² tido lambat la ni..


ade something wrong happen hari ni tapi better aku tak payah cerita details sangat..kang tak pasal² aku kene perli kejap lagi..yang penting,ade banyak missed call kat enfon aku..kekekeke..


ohh!!arini dapat jemputan buka puasa kat rumah cik abang..hahaha..jahat aku ni tak tolong ibu cik abang masak²..ye la,sebab something wrong tu la aku tak dapat nak tolong..


lagi satu,aku busy jahit baju orang..kalau tak siap kang,nanti tak beraya pulak orang tu..kihkihkih..


lepas buka,lepak kedai mamak tengok bola Man U vs Man C..apesal Man U ni terer sangat ekkkkk??untunglah..nasib baik menang..


ehhh aku lepak kedai mamak,takde order pape pun..cik abang je yang order..sebab perut aku dah fulllllll!!so,jangan ingat aku ni kuat lantak pulak.. ;p


pukul 12.30 a.m baru sampai rumah..so,aku mau ketidurannnn..esok dah kene kerja..ehh..jap..jap..solat isyak dulu daaaa..


dah lah wei,better aku pergi solat sekarang..kang aku landing² atas tilam kang,melayang pulak aku punye isyak..


aku rasa entry ni entah pape sebab aku main taip je ikut suke hati aku..kahkah..


okey,papai~


-end-


# notakecik : kenapa bila hari Isnin je,mesti rasa malas??

7 comments:

hafiz said...

nasib baik je menang tu..City main ntah ape2..kantoi r tak g terwikh!=p

✿....rossa alina....✿ said...

HAHAHAHA ADEHHH..TERKANTOIKAN DIRI SENDIRI PULOKKKK.. ~_~"

Mr feckry said...

jangan tidor siang..konfem malam cukup tidor

Wuming said...

Ada masalah yang tak dpt diceritakan ker..



Dah follow sini

✿....rossa alina....✿ said...

Mr feckry : ala kalo da terlajak cmne??kekekekeke..

Wuming : hurmm..hahaha ignore it je k.. ;p btw tq coz follow my blog.. :)

si cantik sally said...

haha..lobiyu kao alin..kekeke..singgah sini ..eeh..terlajak bangun sahor ek???same le kite..mate xmo bukak huuu..sudahnye perit ar pewot tak diisi

✿....rossa alina....✿ said...

si cantik sally : kalo xsahur mmg sakit woo perut..nsib baik cuti..kalo keje,xlarat nak buat keje..hahahaha