terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, September 11, 2011

serabutnye...

hueee pagi² dah online ni ape kessss??dah pc ni memang wujud kat bilik aku,kalau tak boleh tido,menatang ni je la yang aku ngadap..kalau tak,tido je la keje aku..hehhh..


on pc je terus google pasal kawen..serabut jugak pikir pasal kawen ni..macam² yang nak kena buat..aduuhhhh..stress wei..


biasanye kite tengok macam senang je kan,padahal kalau keadaan sebenar memang rasa nak pengsan pengsan je..haaa tak lame lagi aku lah yang pengsan tu..mak aih..aku baca checklist pun dah naik juling dah mata aku ni..


help!!help!!aku perlukan pendapat dari orang² yang berpengalaman..aku nak mula dari mana dulu ni??aiyakkk..


makcik aku cakap,buat ala kadar je..jangan membazir sangat..aku memang nak buat ala kadar je..heee konon la ala kadar je kannnn..sekali kang hamek kau beriban riban pulak nanti..lepas kawen dah pokai..ishh taknaklah camtuuuuu huhuhuhu..


kalau boleh,aku taknak lah bebankan cik abang kan..dah kate nak hidup bersama,takkanlah nak bebankan dia..aku bukannye perempuan materialistic or plastic!!sekadar bersyukur dengan rezeki yang ALLAH bagi.. :)


aku nak sambung menggoogle ni..nanti² aku sambung buat entry pasal lain pulak..tata..


-end-


# notapink : pagi² mengadap pc,bukan nak tolong mak kemas rumah..hampeh betul aku ni.. ~_~"

3 comments:

si cantik sally said...

buat doa slamat jek macam ak ni..sudah..x yah poning2..huhu..

>_<pssst!! skali ak lak yg buat grand cam vavi..kui2..duit cik abg pe salahnye..heheh..

♥ Cik Cha said...

hahahaha... awalnya kau berbelog... ngeeee.. weyh aku takde pengalaman kahwin.. tapi aku ada pengalaman handle n teman housemate aku oya tu masa nak kawen dulu.. stat survey pelamin, baju, goodies n so on.. aku selalu teman die survey.. so ada la pgalaman sikit2.. kalau kau need help bitau la aku k.. insyaAllah aku tolong selagi terdaya..

✿aN ePpy m0m To bE✿ said...

yg penting, ko uat check list nyer dulu... then baru tgk mana satu yg perlu didahulukan...

"berpengalaman kah aku..??"