terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, November 29, 2011

shopping barang hantaran..

ehh??ehh??awal lagi kot nak shopping² ni..kikikiki..tapi tak salah kan kalau nak beli awal²..nanti takdelah kelam kabut sangat..lagipun banyak lagi yang belum settle..ni pun baru je beli sikit..


semalam aku ngan cik abang pergi 3 tempat semata² nak cari barang hantaran..mula² pergi butik sebab nak booking date awal²..kalau lambat² kang full plak,dah takde tempat nak booking..hew hew hew..ehh??awal ekk??tak kot..ade lagi yang dah booking setahun lagi awal dari ktorang tau!!haaa..dasyat tak??


kebetulan sekarang tengah banyak SALE..so,beli je la barang² yang ada SALE tu..wehuuu..hand bag yang harga dia rm300.00++ pun boleh dapat murah..less sampai 70% plak tuuuu..memang tak rugi kalau beli masa SALE ni..tapi,kene tengok² jugak barang yang ada SALE tu..takut barang² yang dah rosak..


semalam mase belek² handbag,aku ternampak ade beg yang dah rosak tapi diletak kat situ..nasib baiklah mata aku ni tajam..fuhhh..tapi,beg tu cantik!!wuwuwu..takpelah,banyak lagi yang cantik²..hihihi


ape lagi yang ktorang beli semalam eh??aku pun lupe..hahahahaha..rasanya tak perlulah aku bagitau korang ape yang ktorang beli semalam sebab hantaran tu untuk ktorang je,bukan untuk korang..kihkihkih..jangan mare..nanti cepat kedut..


aku nak check balik ape lagi yang tertinggal..takut² plak ade yang terlupa beli ke ape ke kan..mintak² takdelah yang tertinggal..


checklist..checklist..dimanakah kauuuu..


okey,papai..


-end-


#notakecik : arini aku terpaksa cuti sebab tak larat nak bangun..senggugut terlampau² sampai rasa tak jejak lantai.. T_T


3 comments:

mr.syazwan said...

perhh sibuk la ye

persiapan rapi

hehe

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

wahhhh kemain lagi ko ekk.. heheh.. teringat lak masa ak nk kawen dulu.. skunk dok sibuk carik bby stuff... kihkihhh

Shawn Razaleigh said...

hah? nak kaweng da? nampak sgt gua lama tak singgah sini