terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, November 7, 2011

suke hati kau lah perempuaaannnnn..

haaa tengahari ni nak emo² sikit..boleh tak??kikiki..bukan emo nangis² lah!!ni emo marah ni..grrr..garang ni!!takut tak??takut tak??


meh kite gosip² nak??kalau takde gosip kompem korang bosan..ye dakkk??kuikuikui..


ehh jap!!sebelum nak teruskan gosip ni,sorry lah ye kalau ade someone yang terase..or maybe orang yang rajin baca blog ni ke..kot² la kan korang terperasan aku cite pasal korang..tibe² terkeluar ayat "eh??dia cite pasal aku??kuajaq punye pompuan.." kihkihkih..


hey² ni bukan nak buruk²kan koranglah!!ateee..alkisahnye,adalah sorang member ni,tanye aku pasal cik abang ade dapat jemputan kawen ke tak dari sorang minah yang same² tempat belajar ngan cik abang tu haaa..


aku jawablah tak de sebab kalau pape hal pun cik abang kompem bagitau aku punyelah!!kalau tak bagitau,nanti mulut aku moncong boleh sangkut hanger..bak kate cik abang..


alah,kalau dapat jemputan pun,cik abang taknak datang sebab minah ni pernah ngate² aku dulu..kihkihkih..entah²,minah ni pun memang taknak jemput cik abang..


haihhh suke hati kau lah perempuannnnnn..nak jemput keeee taknak jemput keeee terpulang..aku tak kisah pun kalau cik abang nak pergi..tapi dah cik abang kate camtu kannnn..tak de lah diri ini nak memaksa² dia pergi pulakkkkk..



kalau cik abang tak dapat jemputan tu memang cik abang tak dijemputlah kaaaannnnn..tu kalau tak jemput tu nampak sangatlah masih dendam ngan ktorang..hew hew hew..ntah pape lah aku ni mengarut..


tapi kalau betul pun,lantak kau lah perempuaaaannnnnn..aku memang tak cari gaduh dengan ko pun..tapi ko tu yang lebih²..ade ke patut orang lain yang gaduh,dia pulak yang masuk campur siap kate menyampah kat aku..padahal aku bukan kenal pun ngan perempuan ni..kihkihkih..


ehh??ehh??ni pe jadah gaduh² pulak ni??ngaaahahaha..


haihhh..kalau taknak jemput pun,tak peeee..pape pun,aku doakan semoga hubungan ko ngan laki ko kekal ke anak cucu yeeeeeeeee..ingat tau..pasni jangan selalu jaga tepi kain orang..tapi,ko kene jaga laki ngan family ko tu..tu lagi dapat pahala..kihkihkih..


dah,lain kali gosip lagi..papai!!


-end-


#notakecik : ni kalau perempuan tu tau pasal entry ni,maknanye memang ade penyampailah ni..wakakaka..kbai!!


1 comment:

Ini Kisah Tia said...

haha .. kalau dah lepas kawen masih jaga tepi kain orang , dak tau lah nak kate ape kannnnn