terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, January 16, 2012

borang permohonan perkahwinan kena isi online.. ┒(⌣˛⌣'')┎

aritu kakak aku dah bising² kat aku sebab aku tak isi borang permohonan perkahwinan lagi..arini baru teringat nak pergi cari borang tu kat laman web JAIS..kononlah tengah rajin nak download kan..




klik punye klik aku cari² BORANG tak jumpa..aiyooo..pastu aku baca betul² rupanya sekarang kena isi online daaaa..buat penat je aku main klik²..







eh,tapi yang kena isi online ni kat Selangor je la..dah nama pun JAIS kan,mestilah Selangor..kihkihkih..err..tak tau lah tempat lain kena isi online ke tak..korang checklah sendiri ye??hew hew hew.. ;p




sebelum isi kena daftar dulu ler..bukan main isi je..maybe sebab dia nak tau kita betul² duduk kat Selangor atau tak kot..kikikiki..mandai je aku ni.. ;p




dah,aku nak pegi isi borang jap..yeah yeah nak kawen dah..lalalalalala~











*gatai*











tata..



#notakecik : arini arini yang..yang..yang..haihhhh..cuma aku je yang tau..hikhikhik :p

6 comments:

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

hamboi.. hamboi.. galak ko ekk.. hehehhe...
erm, gi isi cepat2.. kang ada yg menangis x dpt kawen kang.. huwahahhaha

a.d.i.b.a.h said...

adik, mmg kene isi online dah laa skang. hehehe. best laa org Selangor. org KL still kene manual lg. klu xsilap, hiv test pn valid smpai 6bln klu kt Selangor. kt KL xcek lg, sbb kami pn cm nk wat cpt. hehehe.

suzie said...

isi jangan tak isi....apa daaa... ingat main gi nikah jer kew...har.har..har....seb baik aku tanya ritew...

iedchan said...

wahh..sudah modern ye..isi borang online..patut buat satu malaysia...

btw i folo u dear...:P

✿....rossa alina....✿ said...

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ : mane de aku nangis weh..hahahaha..

a.d.i.b.a.h : akak pun kene isi cepat² jugak..nnti cepat kawen..hihhihihi.. ;p

suzie : weh kakak,susahlah isi online ni..hishhhh..

iedchan : tapi kalau nak isi kena standby semua tu bg ade baru boleh isi..xbleh main isi je..uwaaa..penat taip byk².. (--")
btw,thanks coz follow.. :)

a.d.i.b.a.h said...

akak KL laa yang oii. bleh ke isi kt Selangor? hehehe. xpe, borang dah ade ni. tggu mse je. *gatai* =P