terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, January 25, 2012

HAPPY BIRTHDAY 27 ♥

25 Januari 2012 genap umur cik abang yang ke 27..kihkihkih..sudah tambah umur..




celebrate??camne nak celebrate ek??tak payah celebrate la ye..boleh tak??heee..




hadiah??dah bagi kan??in advance lagi tuuuuu..suka tak?? ^_^




papepun,just nak wish Selamat Hari Ulangtahun yang ke 27, semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, dikurniakan kesihatan yang baik..n semoga menjadi husband-to-be yang sempurna untuk saya.. ;p




hari "tu" nak dekat dah..tambahkan ilmu cukup² yeee..hikhik..lebiuuuu~♥


♥ u!


tata..



#notakecik : aku tak suruh korang muntah pun,apesal korang muntah??tulaaa sape suruh baca entry ni..kahkah..kbai!!

2 comments:

nor isneini mohd ayob said...

hepi 27th besday owg tua..smoga sehat walafiat..semoga korang kekal smpai anak cucu cicit..semoga di rahmati dan di lindungi Allah SWT:p

littledolphin said...

happy birthday kepada dia!

semoga kalian bahagia bersama selamanya! :)