terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, January 2, 2012

jalan-jalan Mid Valley

bangun pagi² solat subuh pastu update blog sikit pastu lepak² pastu baring² korek² idong sikit pastu bosan korek idong pergi depan tv tengok cerita Barbie pastu goreng bebola ketam buat breakfast pastu makan bebola ketam tu..



pastu basuh baju kat mesin pastu sambung tengok cerita Barbie pastu sidai baju pulak pastu sambung tengok cerita Barbie lagi pastu..pastu..haihhhh semput aku..rehat jap..



okey sambung..pastu masuk bilik kejap "eh,ada orang BBM n miskol" rupanya cik abang BBM ajak keluar pastu bila aku tak jawab BBM dia, dia call aku tapi aku tak dengar pastu aku terus reply BBM dia, "malas nak keluar takde mood" pastu dia macam merajuk je sebab semalam dah janji pastu bagitau dia keluar lepas cerita Barbie habis pastu bila cerita Barbie dah habis baru siap² nak keluar..



pastu konon planning nak keluar jenjalan kat Midvalley ecewahhh memanglah pergi Midvalley,tapi cuma cuci² mata je..pastu pergi sane bukan naik kereta or motor tapi naik komuter..tak pernah² pergi dating dengan cik abang naik komuter..



pastu bila dah penat jalan, perut dah kenyang terus balik..pastu masa nak balik tu tunggu komuter lameeeeeeeeeeeeeeeeee sangat..alahai sakit jiwa n raga..pastu borak² ngan cik abang taknak bagi boring pastu bila komuter dah sampai full pulak lagilah stress terpaksa berhimpit² pastu dah lah kene berhimpit ade pulak kumpulan student perempuan dalam komuter tu buat bising macam mulut ayam..haihh sangat bingit!!sabooo je lahhh..



pastu bila dah sampai Klang terus turun cepat² masuk dalam kereta sebab nak aircond..fanasss..fanasss...ketiak sudah berlecak..pastu cik abang nak pergi melantak kejap kat Barkeley pekena chicken wing di salut maduuuuu nyam nyam aku pulak melantak fries cicah sos ngan mayonissss..pastu bila dah kenyang terus gerak balik..



pastu dah sampai rumah kepenatan pastu terus mengadap komputer pastu terus update blog pastu aku baru perasan entry ni takde gambar pastu kompem korang bosan pastu aku baru perasan plak aku tak mandi lagi..hehehehehehehehehehehehe..



dah,aku nak membersihkan diri kejap..tata..



-end-



#notakecik : banyak pulak aku punye "pastu" >_<


4 comments:

suzie said...

ni mesti kes tangkap muat jer update blog....heheheheheh..

✿....rossa alina....✿ said...

hahahahaha aku saje je update cmtu.. :D

CIK JATT said...

pastu lain kali letak la gambar selai dua, pastu bolehla akak tengok:)

✿....rossa alina....✿ said...

CIK JATT : weee xsempat nak snap² gambo.. ;p