terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, January 8, 2012

letak checklist hantaran kat blog

kebiasaannye kalau bride-to-be yang ada blog mesti rajin sangat nak buat checklist untuk wedding kat dalam blog dia kan??member aku pun ade je yang buat checklist tu..tapi,aku takde buat ponnnnnnnn.. ~_~"



aku bukan taknak buat..boleh je kalau aku nak letak kat blog ni kan..even bukan untuk orang lain,tapi untuk peringatan buat aku jugak..dah lah aku ni cepat lupe..haihhh.. ┒(⌣˛⌣'')┎



tapi kan,segan pulak kalau aku letak dalam ni..nanti orang skodeng² barang ape yang aku nak bagi kat future husband aku..kihkihkih..aku kan pemalu.. *bluerkkk!!



lagi satu kan, macam bahaya pun ade jugak..sebab,kebiasaannye kalau barang² hantaran kan kebanyakannya barang berharga..so,bahaya la tu kan??manelah tau ade orang yang berniat jahat ke ape ke kan,habis pulak aku kene rompak nanti..hew hew hew..Nau'zubillah.. <---------fikiran negatif



kebaikannya pun ade jugak..manelah tau boleh jadi bahan rujukan untuk bride-to-be lain..kan??kan??kan??tapi kalau nak letak checklist pun,better tak payah mention sangat ape barang² hantaran tu..kannn??boleh ke camtu??heeee.. <-----------fikiran positif



aku tengah teragak² ni nak letak ke tak aku punye checklist..sebab aku rase preparation pun baru 0.5%..banyak lagi tak buat..kalau tak buat kang,takut ade yang tertinggal..kalau buat kat kertas kang,banyak dah aku buat tapi semua hilang lang langggg...so,kene buat kat sini ke??hmmm..



camne ek??



aku tidur dululah..malas nak pikir..tata..



#notakecik : cakap je nak tido, tapi tak tido lagi pun.. @_@

5 comments:

Zaki Muhammad said...

haha nak letak pun okay
tp mcm awak ckp juga nanti gamaknya
kat kertas je la
hahha
anyway singgah di sini :)

Tuan Cimot said...

tmpal checklist kat dinding bilik byk2..heheh

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

masa ak dulu.. mmg sengaja ak letak.. utk peringatan ak je pun.. lagipn, saje nk bikin ak excited nk kawen.. kui3... ak kan gatey.. sama la cam kau.. wakakakka...weyh, sembur2 sikit bby ak nie.. suh dye kuar cepat.. hahahaha

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

masa ak dulu.. mmg sengaja ak letak.. utk peringatan ak je pun.. lagipn, saje nk bikin ak excited nk kawen.. kui3... ak kan gatey.. sama la cam kau.. wakakakka...weyh, sembur2 sikit bby ak nie.. suh dye kuar cepat.. hahahaha

✿....rossa alina....✿ said...

Zaki Muhammad : nak letak tapi..tapi..tapi..kejap lagi lah..kalau rajin..hahahaha..btw,tq coz singgah


Tuan Cimot : dinding bilik??eee buruk beno ghope bilik saye nnti..huhuhu..


Fisha : aku nak letak tapi skrg tgh malas..hahahhaa..ko kan mmg gatai..tp aku tak k..kuikuikui..baby..baby..cepatlah kuar..AKAK nak tgk you ni..wink wink.. ;p