terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, January 9, 2012

[PREPARATION WEDDING] masih serabut nak pilih warna tema.. (╥﹏╥)

sebelum ni konon plan nak buat warna purple tapi aku rasa macam ramai je yang buat warna purple..sana purple,sini purple,situ purple..semua purple..aaaaaaaaaaaa!!taknakkkkkkkkkk!!cancel!!cancel!! (--")




okey,disebabkan aku dah cancel nak buat warna purple tu, so, aku terpaksa bincang ngan cik abang nak buat warna apa pulak..aduiiiii fenin..fenin..




banyak pilihan warna kat kepala otak aku ni..kawen sekali seumur hidup..kalau pilih warna pelik² kang,tak cantik pulak dah..cik abang tu dah lah kulit tak berapa nak cerah..oppss!!heeee..jangan mare ye cayang... ;p




okey,dah..dah..aku nak pergi tengok warna baju ape yang ada kat butik tu..heee..tengah eksaited ni..baik korang jangan kacau..lalalalala..tata..




-end-




#notakecik : dup dap dup dap..berdegup jantung tengok gamba orang pakai baju pengantin..

2 comments:

Tuan Cimot said...

warna gold cntik..hehe

✿....rossa alina....✿ said...

gold??hmm..cantik ke??heee..dulu kakak sy dah buat kaler lebih kurang mcm gold,nak cari kaler lain plak..kikikikiki.. ;p