terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, April 13, 2012

kena marah (--")

ciput je tajuk entry..sebab memang tak tau nak story pe mende.. (--")



semalam abah dah marah sebab tak buat HIV test lagi..hukhuk..camne nak buat..nak apply cuti pun,bukan bolehhhhh..uwaa.. T_T



takpelah. minggu depan je aku buat..memang aku plan camtu..lepas je opismate aku tu masuk kerja,aku nak uruskan aku punye kawen tu ha..kalau dia tak masuk kerja,memang dia tak bagi aku kawen la tu.. :p



arini jumaat ek??nape aku ingat hari Selasa??biol dah aku ni..yeahh!!esok dah Sabtu..pastu..pastu..pastu..hihihihihihiihihihihihihi..



gile ke ape mengilai sorang²..okebai!!



#notakecik : keje semua dah siap,bosan..okey,nak cari kerja..tata~

No comments: