terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, May 10, 2012

dapat selipar baruuuu..hihihihihi..

eh eh perlu ke story kat sini pasal selipar??perlu ke??perlu ke??haishh..kalau dah ade entry mengarut² camni,redha je lah..terima je lah hakikat yang aku memang sengaja nak penuhkan reading list korang..kihkih.. :D




selipar opis aku telah menamatkan riwayatnya setelah lebih 2tahun berkhidmat dengan aku..kesiannyee dah putus..sob sob..




malam tadi cik abang belanje aku selipar baru..ngeh ngeh ngeh..keje aku ni asyik mengepaw tunang aku je lah..nak buat camne kan,dia pun offer jugak..tapi tu pun setelah aku buat muka comel mata besar macam puss in boot..aww aww shommelnyeee..




emm emm selipar ni buat pakai kat opis je..tak payah beli mahal mahal lah kannn..beli yang RM10 kat Uptown Shah Alam je pun boleh..har har har..




okey pasni boleh pakai selipar baru..yeehaaa..tenkiu cik abang..lebiu muah muah..sayang kamoooo..hakhak..time dah dapat pape baru nak sayang kaannnnn..eh eh tapi ni memang sayang betul la.. :)




okey,tu je nak story..tata..



#notakecik : seramnye tengok kalendar.. (--")

7 comments:

KuNanGKuNanG said...

comel2..tali pink lagi tu...:)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kenapa mesti kena warna pink.. jambu gilerrr.. haha

✿....rossa alina....✿ said...

KUNANGKUNANG : HAHAHAHA SEB BEK TALI JE PINK.. :D

TAUFIQ ARIFIN A.K.A TOPIMAGINE :KAHKAHKAH SEKALI SEKALA LA NAK KALER PINK..NAK GAK JADI JAMBU.. :D

BP Boy said...

siap ade gambar rusa lagi.. i like~~ haha

Liya Laa said...

Amboi kemain paw paw tunang eh,

Atiqah Wadiah said...

untunglah incik tunang dia blanje dia selipar..hehe

✿....rossa alina....✿ said...

BP BOY : NASIB BAIK GAMBAR JE..BUKAN RUSA BETUL².. :D

LIYA LAA : HAHAHAHA HOBI BARU.. :D

ATIQAH WADIAH : SEBAB DAH TERDESAK..KALAU TAK,TAKDENYE DAPAT..HAHAHAHA..