terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, May 16, 2012

[PREPARATION WEDDING] bulan 7 tu lame lagi katenyeeee..

ohh okey okey majlis aku bulan Julai ni..tapi nikah akhir bulan Jun..so aku pun gatal² la kan nak mintak address kawan kawan..emm emm..




eh,aku mintak je dulu..belum nak post lagi kad tu..sebab nak kira bajet jugak..setem mahal!!hagagaga..kalau yang sempat aku bagi by hand,aku bagi lah..kang kalau dah masing² busy nak bagi by hand pe jadahnye?? (--")




tapi ada pulak yang kate "cepatnye nak bagi kad??"aku cuma mampu terdiammmmmmm..hueee..bagi korang yang belum kawen tu memanglah kate cepat..tapi bagi aku ni ha,rasa macam kejaaaaaaaaaapppp je.. *fitam*




takpe,it's okeyyyy..bagi yang dah kawen tu maybe faham kot..hmm..aku ni yang nak menghadapi ke alam tu aku dapat agak dah mesti aku nanti kelam kabut sebab apeeeeeee puuuuuuuunnnnnnn takkkkkkkk siaaaaaaaaapppppp lagiiiiiiiiii..hue hue..cuma baju nikah ngan kad je la yang dah siap.. (--")




hantaran tu nanti² nak dekat² date baru buat sempat kot??erkk!!aku pun tak kira lagi berapa hantaran aku nak bagi cik abang..aiyooo..




arghhh!!stress pulak tiba² bila pikir pasal wedding ni..banyaknye tak buat lagi..baru pikir yang ni,yang tu pulak tiba² muncul dalam kepala..lama² malas nak pikir semua..




huh.




eh,again,ni bukan entry pasal preparationlah!!err..sakit kepala nak tidur bai!!




#notakecik : be yourself

5 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dua bulan lagi. ok la tu.. kang send last minite dieorang bg alasan lak xnk g.. nape bg tau lambat.. haha

Fieyqa Adelova said...

nak jadi isteri orang dah. hee :)
kakak jaga diri. jangan tension-tension tauuuu ;)

✿....rossa alina....✿ said...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : haaa kaannnn..mmg camtu la yg kite pk..huhuhu..

Fieyqa Adelova: thanks sayangggg.. :)

KuNanGKuNanG said...

sy yg nak kawin bulan sebelas ni pun rase masa suntuk sgt..huhu

✿....rossa alina....✿ said...

KuNanGKuNanG : kite yg menghadapi,kite yg merasainye..huhuhu..