terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, May 23, 2012

[PREPARATION WEDDING] tudung nikah

oh!!kali ni memang betul² nak buat entry pasal preparation wedding..kira² lagi sebulan seminggu dua hari je lagi nak sah sah sah..dup dap dup dap je jantung kittteeee..




emm emm before this aku plan nak pakai shawl je untuk nikah nanti tapi kan,bila test² pakai nampak pelik la pulak sebab muka aku nampak booolaaatttt..ish!!terus tak jadi nak pakai shawl..hmm.. (--")





so terpaksalah cari tudung lain..tapi,tak tau nak beli tudung ape..hmm..nak kena survey lah dulu petang ni..tu pun kalau sempat..




lagipun,memang kena ada tudung back up sebab takut pape jadi pulak nanti..sekarang baru nak carik tudung..tu pun nasib baik aku test² dulu..kalau tak,mesti nanti muka aku nampak macam buah epal..kihkihkih..




okey,nak survey kat tenet dululah..zasssssssssss~





#notakecik : blur

4 comments:

suzie said...

sori la wei..aku tak tolong ko....byk hal la...minggu ni aku balik..aku tolong mana yg tertangguh..

Tulip said...

moga2 dapat tudung yg sesuai...

BP Boy said...

saye rase la kan.. hehe ni pendapat saye jek
klu nikah, takyah la pakai tudung yg dpn dier keras..
nanti time suami nak cium dahi time pembatan wudhuk, susah!!
haha betol la.. dah bnyk saye tgk..

✿....rossa alina....✿ said...

kakak : tolong..tolong..huhuhu..

tulip : emm insyaalah..tq.. :)

bp bo : haa..mmg ingat xnak pakai yg keras tu..xbestttt..sebab mase tunang da pakai muka nampak pelik je.. ;p