terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, July 10, 2012

busy..........ke??

rase macam da lame gile tak update blog..sejak dua menjak tiga menjak empat menjak lima menjak em banyaknye menjak,rase macam malas je nak online..




banyak menda nak kene settlekan..arini baru siap kemas2 rumah mak mertua..ecewah!!hikhik..





kesian aku tengok mak mertua aku tu..sebab lepas kenduri je dia terus pengsan..letih sangat agaknye..biasela kan kalo kenduri mesti letih..huhuhu..





eh,tadi aku cakap kat suami aku,aku nak tido..pastu sekarang aku tengah celik mata update blog..hakhakhak..sorry sayang..takpe,dia tengah main ps..jap lagi aku tido la..hehehhhhh..





tak payah tunggu kejap lagilah..lepas publish entry ni,kompem aku tido..okeyyy,selamat malam semua.. :)




notakecik : ni entry yang entah pape.eh,esok banyak agenda..okebai!! 

1 comment:

♥ Cik Zack ♥ said...

huhu sy pun lama dh x update blog. nk kte busy pon tak tahu laa :D