terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, July 24, 2012

[WEDDING REVIEW] guestbook

Assalamualaikum semuaaaa..sihat ke??puase ke?? :)




okey entry ni cuma nak story sikit pasal guestbook. actually aku takde terfikir pun nak buat guestbook ni..hahahaha last minute punye plan..




untuk guestbook ni aku amek dengan EfkayCreation..ha, kenapa aku amek dengan dorang??sebabbbbb yang buat tu kawan sekolah aku..kihkihkih..senang..tak payah nak pening² kepala cari orang jauh²..lagipun, kawan aku ni pandai treat orang..so, aku bagi dia 100% untuk handle guestbook n photobooth..




ramai je yang nak DIY guestbook untuk wedding sendiri..kan??aku ade jugak niat nak buat sendiri tapi masa aku limit sangat² masa tu..dengan hantaran aku pun gubah last minit..tu pun abang ngan kakak ipar aku yang tolong gubah..hak hak hak..thanks korangggg.. ♥




btw, thanks to EfkayCreation sebab bagi service yang baeeeekkkkk punyeeee...hihihi..jeles pulak aku tengok orang lain punye sebab makin lama makin creative dorang ni..hishhh!! #tetibe




semoga EfkayCreation makin maju n makin crative k..luv EfkayCreation..hikhik ♥ . nah aku bagi tengok gambar sikit..tapi gambar ni aku culik kat SINI la..hahahaha..sorry eh sebab main culik².. :)

guestbook

geram pulak aku tengok bunga tu..comel!!

props.. :)

mak abah aku nak join jugak..hikhik..sebelah abah aku tu makcik (kakak abah) n sebelah mak tu jiran.. :)



tata~




#notakecik : bulan puasa..bulan Ramadhan..♫♪♫♪

4 comments:

Cik Tqah said...

cantikk..pndaii

efkay creation said...

nape baru nampak entry ni?mengapa?mengapa?haha.. thanks ros..:)

efkay creation said...

nape baru nampak entry ni?mengapa?mengapa?haha.. thanks ros..:)

✿....rossa alina....✿ said...

khalida : nape ko baru perasan entry ni??mengapa??mengapa??hahahahahahahahahaha..terikut ayat ko plak.. Welcome dear..nampak dah korang makin maju.. :-)B