terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, July 10, 2012

[WEDDING REVIEW] PELAMIN

okey,1st of all..aku nak buat review pasal pelamin dulu..hehehhh..eh..eh..ni pehal tetibe ade review2 bagai ni??kekekekeke..sorry..saje je nak buat review..ngengada nak bajet pemes..kahkahkah..*muntah





tak salah kan kalau aku nak buat review jugak..kalau tak suka,tak payahlah susah2 baca yeee..hikhik..okey,mula2 nak review pasal pelamin aku ni ha..eh,bukan pelamin aku tapi pelamin masa wedding aku..kihkihkih..cantiiikkkkkk sangggatttt!!actually aku suka sangat semua pelamin yang ada kat butik tu..seriusly cantik2 semuanya.. 





tapi,akak andam tu baik hati suggestkan pelamin untuk wedding aku aritu..hahahahahaha best!!sebab tak payah susah2 nak fikir nak pilih pelamin camne sebab pelamin yang akak tu suggest memang dah sedia cantik..hhihihihi..




emm aku ni bebel banyak sangatlah.meh aku tunjuk pelamin masa wedding aku tu.. :)



cantikkan??hehehehehe..terima kasih kat Mim Collection sebab bagi pelamin yang cantikkkkk!! (^^)





sape2 yang nak kan pelamin macam aku ni bolehlah pergi kat butik tu..akak tu nampak je garang tapi dia sangat best!!ngehhh3..kalau korang tengok kat fb dia,mesti pening kepala sebab semua cantik2..hahahaha..actually,design dia same je cuma akak tu pandai matchkan warna bunga ngan tema korang tu..





papehal pun,hasil kerja Mim Collection memang terbaaaeekkkkkk.. :)





dah,taknak bebel banyak2 pasal pelamin sebab banyak lagi nak review ni..hehehe..jumpe next entry k..tata~





#notakecik : update blog sambil ditemani suami memang sangat sweet...hikhikhik..

1 comment:

eray said...

ade suami mmg sumthing yg sungguh manis..lagilah jika hingga ke syurga...