terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, July 11, 2012

[WEDDING REVIEW] VIDEO KAWEN

hah!!update blog lagi..hihihihi..bosan dok rumah tak tau nak buat ape dah ni..masak dah, basuh baju dah, sidai baju dah..





okey, meh aku nak tunjuk video nikah aku..hehehhh..tengok dulu, pastu baru komen..jangan tak tengok pastu komen plak..

Firdaus & Rosalina from imtiazMA on Vimeo.


..

dah tengok??amacam??okey tak??hihihi





kenapa aku buat video??sebab ni majlis pernikahan aku so aku nak ada kenangan mase aku nikah..gambar je tak cukup, so aku buat video..hehehhh..tapi macam sayang je kan sebab tak tunjuk pun mase cik abang akad nikah..sekali lafaz je tuuuuu..tapi takpelah..nak buat camne kan..ni pun jadilah..hmm..





ramai jugak yang puji..terima kasih pada sape2 yang puji tu..tapi ni bukan hasil kerja aku pun..semua ni hasil kerja Imtiaz Motion Arts..hehehehe..sangat nice kan??sape2 yang berkenan nak buat video camni bolehlah LIKE facebook dia..n tengok kat web dia http://www.videokahwin.com.my/ 





harga dia takdelah mahal sangat kot..aku rasa macam standard je..tapi berbaloilah dengan hasilnya..terima kasih Imtiaz Motion Arts sebab bagi hasil kerja yang sangat memuaskan..thanks a lot!! :)






okey, cukup sampai sini dulu pasal video..jap lagi nak cerita pasal lain plak..hehehhh..tata~





#notakecik : encik suami, jangan marah ye sebab saya mengadap blog je..lebiu~ <3

3 comments:

saza said...

1st time tgk akad nikah kt meja camtu...pape pn nice video :)

E'in said...

wah.......... :)

nurun nisak said...

sweet sgt...
moga berkekalan smpai syurga... :)