terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, August 25, 2012

baru nak wish raya kat blog yang dah berhabuk


ohok ohok ohokkkkkkkk!!banyaknye habuk.. *tutup idong nanti masuk habuk




Assalamualaikum semua..hikhik..lamenye tak update blog..selalu update kat twitter je sampaikan blog telah dianaktirikan.kesian kan??



anyway, entry ni cuma entry pendek je kot..kot la..ce tengok nanti pendek ke panjang. tapi kene baca sampai habis dulu la. kalo setakat bukak main cak cak pastu tutup buat ape kan. :p



taknak taip banyak2, just nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..mintak ampun, mintak maaf banyak2 dari hujung rambut sampai hujung kaki sepanjang aku berbelog ni kot2 ade yang terase ngan kata2 aku ke kan. manelah tau ade yang cepat sentap ke eh eh eh ade ke?? :p




sebelum aku habiskan ayat, meh aku tepek kat sini "e-card" Raya [kononnye]..

 tetibe sesat gambar ni plak.. (--")

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=