terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, August 6, 2012

entry pertama

ni entry pertama bulan Ogos..bukan entry pertama baru nak buat belogggg..okey,takde idea.boleh tak camtu..??hikhik..




rasa macam lame je aku tak update blog..lame ke??err kot. ntah,tak perasan pulak aku last update bila..hakhak..




eh, memang entry merepek je ni..hari Isninlah katekan..malas bebenoooo..Selangor cuti, tapi aku kerja kat KL so kena kerja.. haihh~ tapi takpelah, encik suami telah merajinkan diri untuk menghantar aku pergi kerja. thanks hubby!! ♥





tetibe teringat pulak kes malam semalam..aku nak update blog malam semalam tapi internet punyelah slowww sangggggat!! membuatkan aku stress.. tetibe encik suami tegur "internet tak boleh tu, tidur jelahh..esok² boleh buat blog.." T_T




terus tidur tanpa menghapdet blog dan pagi ni baru update tapi dah tak ingat nak update apeee!!!!! (--")




dah, aku nak buat kerja. nanti aku update entry bila ingatan aku dah pulih. (--") tata~




#notakecik : Monday blueeessssssssss~

No comments: