terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, September 4, 2012

pre-honeymoon

kenapa pre honeymoon??sebaaabbbbb.....................1 malam jeee...orang lain semua honeymoon banyak² malam tapi kami 1 malam je..almaklumlahhhh ongkos pun takde banyak. cukup² untuk 1 malam je dan bershopping²..




pre honeymoon ni tak payahlah pergi tempat jauh²..dah nama pun pre honeymoon kan so, pergi yang dekat² je lah..malas nak pergi tempat jauh², buat penat je..lagipun, tujuan pergi honeymoon yang ni bukan nak honeymoon yang betul² honeymoon tu haa..cuma nak merehatkan minda dari keserabutan² je..yelah, lepas kenduri kawen aritu kami takde rehat langsung..terus buat persiapan untuk raya plak..nak beli itu ini, betulkan itu ini lagi² kat kereta.. T_T




semua dah settle so encik suami ajak pergi jalan² kat PD..PD pun PD lah asalkan ada tempat nak release tension.. :) lagipun, pergi PD ni bukan kami plan pun. encik suami ajak pergi, so pergi je lah. sepatutnye honeymoon betul² kat Pangkor. eh, dalam Malaysia je. okeylah tu kan..tapi tak pergi pun sebab hari sebelumnya tu kami ada hal lain..so tak dapat nak pergi..




dalam Malaysia je pun takpelah kan..nak pergi yang luar Malaysia kena sediakan banyak duit..kami ni kan pasangan yang bajet² je..hakhak..tapi kan, kami pergi tak ramai orang sebab waktu² sekarang ni kan ramai yang takde gaji..gaji banyak habis kat raya..kaaaaaaannnnnnn??kuikuikui..that's why kami pergi waktu camni, ha terus check in hotel tak payah nak booking².. XD




kat bawah ni ade sikit gambar..meh tengok meh..hikhik..sikit je..nak bergambar pun asyik lupe je nak snap gambar sebab sibuk sangat cuci mata.. XD

jom minum!

khusyuknya dia.. :)

bb

cantik kan??

weehuu~

lalalalala~

ni encik suami yang snap.. :)

candid!

macam nak ambik gambar pasport je ni?? (--")

:)

motif gambar ni??

cantik bangunan tu. :p

lebiu ♥

tak tau nak taip ape.. :p

hehehe.. :p

mulut itik..hahaha..

heeee..

nape mata camtuuuu??!!


maaf sebab semua gambar syok sendiri je..bhaahhahahahahakakakakaka..dah tu je okey tata~



#notakecik : sakit peruuuuuuuttttttt..sengguguuuutttttttttttttt..nak balikkkkkkkkkkkkkkk!! T_T


1 comment: