terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, October 8, 2012

"Kalau dah busuk hati,mekap cantik mane pun,tetap nampak hodoh.." :D

saya pernah buat status tu kat Facebook. pastu ade manusia yang perasan konon² status tu untuk dia. eee.. ntah pape. kuat perasan betul.




pastu mulalah nak tuduh² saya ni mengata dia bukan² kat FB. rasanya status tu takde pulak nak tuju kat sapa². sebab saya copy ayat tu dari Twitter. 




manusia, kalau hati dah tak bersih memang camtu. hikhik. sudah²lah jadi manusia perasan. meluatlah!!




#notakecik : Isnin yang membosankan. (--")

2 comments:

Dylla Abas said...

bnyk sgt mkn cili agaknya..tu yg terasa lebih tu :p

✿....rossa alina....✿ said...

orang tu memang suka makan pedas². agaknye tu effect dia kot. terasa SANGAT pedasnye. hakhak.. XD