terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, January 22, 2013

[DEKORASI] ashtray

Assalamualaikum..




entry sebelum balik. tak tau sempat baca balik ke tak ni. HAHAHA.. ashtray?? apakah ittewww,, orang yang merokok paling tau apa itu ashtray. dulu husband selalu cakap "exray" tapi sebenarnye dia sebut ashtray tapi saya dengar exray.. LOL!!


inilah dia.. kalau dalam Bahasa Melayu, disebut tempat abu rokok. haaa nampak tak rokok tu?? hewhew.. sebelum ni cik abang selalu buang abu rokok tu dalam bekas Pringles. pastu bila tersepak, habis abu berterbangan. sudahnya, saya yang sakit hidung. (--")




pastu mase shopping haritu singgah kat Cash Converter Bukit Tinggi Klang, nampak ashtray ni comel je, terus suruh cik abang beli. boleh jugak buat perhiasan kan?? tapi time takde abu rokok tu lah.. hehe.. 




murah je ashtray ni. RM8 je. eh, tak taulah kalau bagi korang harga tu mahal ke tak. saya nampak benda comel je, terus saya amek. hahaha.. :p




tata.



#notakecik : bile cik abang nak berhenti isap rokok ni?? T_T

No comments: