terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, February 18, 2013

1 jari kau tunjuk aku, 4 jari patah balik kat kau.

Assalamualaikum..



kesian dengan certain people yang suka cakap "1 jari kau tunjuk aku, 4 jari patah balik kat kau." saya anggap dia tujukan kat diri dia sendiri. sebab saya rasa ape yang dia cakap tu semua dia tujukan kat diri dia sendiri cuma dia yang belum lagi nak sedar diri. keh keh keh.. ade ke dia cakap saya ni mental short?? ke orang yang ngate saya tu yang mental short?? LOL!!




ikutkan hati ni kan memang dah malas pun nak amek tau pasal orang mental short tu. tapi dah ada orang asyik bagitau je ape yang dia tulis n update, sape yang boleh diam?? kan?? nak² pulak cerita pasal diri kita. bajet kite tak tau lah tuuuuu.. saya pun memang tak hadap nak amek tau pasal orang yang entah pape. cakap orang lain perasan tapi diri sendiri yang perasan.




nak ngate saya konon saya ni mengadap screen je kalau tengok pc. rasanya tu dia ngate diri sendiri lettewww.. alalalala malu nak mengaku eh?? yelah, sebab yang selalu tengok screen pc sampai nak masuk screen tu orang yang ngate saya tu lah. mane tak nye, tengok movie 24 jam. eh eh?? :p




emmmm sape yang drama sekarang?? taip ikut sedap jari je kan?? amboi, macam kite sorang je yang ada social network. orang yang ngate saya tu apa kurangnya. dah kutuk² pastu delete. konon nak tunjuk diri dialah yang innocent?? pastu tuduh saya buat ayat macam saya pulak yang nak tunjuk innocent?? kahkahkah.. nampak sangat yang dia dah psycho. jangan nak membohong. semua yang saya taip ni kau tau, saya tahu, n Allah pun tahu.




tu lah, lain kali jangan cepat sangat perasan. saya buat entry pasal banding²kan tu pun nak perasan. entry tu bukan untuk orang yang ngate saya tu pun. kesian pulak. hati sape yang kotor sebenarnya ni?? alolololoooo..

 

 

nah ambik balikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! 

 

 

1 jari kau tunjuk aku, 4 jari patah balik kat kau!!!!!




best tak kondem saya?? sweetnye. btw, terima kasih tau!! :)

No comments: